ΑΕΛ

Και επίσημα το πρώτο ραντεβού την 1η Αυγούστου

* ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2024 13:07

Ολα είναι έτοιμα για την επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ ενόψει του νέου

Πρωταθλήματος της Super League 2. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε επίσημα ότι την Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Αe Fc Arena θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας και απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών» και να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 19:00 όλους τους φιλάθλους και τους Λαρισαίους συμπολίτες της να δώσουν βροντερό «παρών» στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο Αel Fc Arena.
Στηρίξτε την ομάδα μας στη μεγάλη της φετινή προσπάθεια και στείλτε παντού το μήνυμα ότι η δύναμη και το μέλλον της ΑΕΛ είναι οι απανταχού φίλαθλοί της και οι Λαρισαίοι δημότες.
Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς θα τελέσει και τον αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη φετινή χρονιά» καταλήγει η ανακοίνωση.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των μεταγραφικών της κινήσεων πριν την πρώτη συγκέντρωση, αφού ήδη έχει προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, αξιόλογους και εγνωσμένης αξίας, αλλά και νεαρούς από την ομάδα Νέων, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Έτσι, ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα προσπαθήσει να συγκροτήσει ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2 και κυρίως να πετύχει τον δύσκολο στόχο της επιστροφής της «βασίλισσας του κάμπου» στη μεγάλη εθνική κατηγορία.
Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν δηλώνουν ότι η ομάδα έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να γίνουν κάποιες επιμέρους διορθωτικές κινήσεις, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα με την εικόνα των παικτών και την πορεία της προετοιμασίας.
Πριν την επίσημη «πρώτη», στις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας η ΑΕΛ θα δώσει (την Παρασκευή 16/8) το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση, ενώ στις 18 Αυγούστου θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 31 Αυγούστου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass