Δεν το «καθάρισε» ο Παναθηναϊκός

* ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΜΠΟΤΕΦ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣ... ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΒΝΤΙΒ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2024 8:01

Για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το πρώτο παιχνίδι του

με την Μπότεφ για τον Β’ προκριματικό του Europa League, είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γερεμέγεφ (8’) και Μπακασέτα (44’, με πέναλτι που κέρδισε ο Τζούριτσιτς), όμως ένα λάθος του Βιλένα και το γκολ του Κόροβετς (70’) δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να πάρουν «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς. Το «τριφύλλι» νίκησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ, περνώντας αρκετά «δύσκολα» στο τελευταίο τέταρτο λόγω ατομικών λαθών στον άξονά του και πλέον θα πάει σε μία εβδομάδα (1/8) στο Πλόβντιβ με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα, για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει μετά το γκολ των Βούλγαρων και στο 78’ είχε τρομερή ευκαιρία με το πλασέ του Τζούριτσιτς που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γερεμέγεφ δεν μπόρεσε να κοντρολάρει για να σκοράρει.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (89’ Ίνγκασον), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα (74’ Μαξίμοβιτς), Μαντσίνι (74’ Λημνιός), Μπακασέτας, Τζούριτσιτς (89’ Βέρμπιτς), Γερεμέγεφ (78’ Σπόραρ).
ΜΠΟΤΕΦ (Ντούσαν Κέρκεζ): Ίγκονεν, Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης, Ετό (63’ Κόροσετς), Περέρα (70’ Καραμπέλιοφ), Ακερέ (80’ Ντιαμπατέ), Ποπόφ (80’ Ουκάκι), Νουατσούκου, Ουγιάχ (70’ Σέκουλιτς).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass