Επιτέλους το σήκωσαν… οι πρωταθλητές!

* ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 9ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2024 12:50

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 9ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια,

ένα τουρνουά που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. Ανήμερα του Προφήτη Ηλία στο γήπεδο «Νικόλαος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι», η οικοδέσποινα του τουρνουά, η πρωταθλήτρια ομάδα της Βερδικούσιας της περιόδου 1999-2000, η οποία υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακλαβά, κατάφερε τότε να εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, με το ασύλληπτο 15-0-0 στην έδρα της, φιλοξένησε τους Επίλεκτους Βερδικούσιας, καθώς επίσης και τους Νέους της Βερδικούσιας. Τελικά έπρεπε να φτάσουμε στο 9ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα για να γευτούν τη χαρά της κούπας οι πρωταθλητές της Προοδευτικής Βερδικούσιας της περιόδου 1999-2000 κερδίζοντας με 3-1 στα πέναλτι (5-5 κ.α.).
ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ… ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Έστω και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, οι Πρωταθλητές Βερδικούσιας κατάφεραν να σπάσουν… το κατεστημένο, κατακτώντας για πρώτη φορά το τουρνουά, καθώς επικράτησαν των Επιλέκτων της Βερδικούσιας με 3-1 (5-5 κ.α.).
Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε θέαμα με τους Πρωταθλητές να βρίσκουν δίχτυα με τους Νεκτάριο Καφφέ 2, Γιάννη Σβάρνα, Θοδωρή Μπαρούτα και Ντίνο Δήμκο ενώ για τους Επιλέκτους σκόραραν οι Γιώργος Τσακνάκης, Ραφαήλ Τσακνάκης, Αντώνης Χατζής, Λευτέρης Σβάρνας και Ηλίας Καλογιάννης.
Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της ποδοσφαιρικής γιορτής, οι Επίλεκτοι επικράτησαν των Νέων με 4-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Τσακνάκης Γ., Δαούλας Θ., Μπλάνας και Καλογιάννης ενώ για τους Νέους βρήκαν δίχτυα οι Ζερδαλής και Δημήρης.
ΑΤΥΧΟΣ… Ο ΜΠΑΜΠΗΣ
Δυστυχώς το τουρνουά επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Μπάμπη Αγριόδημου τον οποίο και συντροφεύουν οι θερμότερες ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
ΤΑ ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Πριν την έναρξη του τουρνουά τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην Προοδευτική Βερδικούσιας, καθώς και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:
-Γιώργος Αγρόδημος και Γιώργος Δίχρης (για την πολύτιμη προσφορά τους στην Προοδευτική Βερδικούσιας)
-Ζήσης Καφφές, Ραφαήλ Τσακνάκης, Γιάννης Έξαρχος (για την πολύτιμη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο)
-ο αείμνηστος Μανώλης Κρίκης (για την πολύτιμη/ποικιλόμορφη προσφορά στην Προοδευτική- το βραβείο παρέλαβε ο γιος του, Γιάννης)
ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
-Κώστας Χατζής (για την άνοδο στη Super League 2 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου)
-Θανάσης Παπαγεωργίου, Νίκος Μπαρούτας, Αντώνης Χατζής (για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ με την Α.Ε. Κιλελέρ)
-Ηλίας Πανταζής και Θοδωρής Καρκατσέλας (για την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την Ανθούπολη)
-Θανάσης Δουζένης (για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ)
-Θάνος Δαούλας, Γιώργος Τσακνάκης, Νικήτας Τσεκούρας, Ηλίας Καλογιάννης, Σεραφείμ Μπλιάμπλιας και Γιάννης Ντούφας (για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ με τη Δήμητρα Γιάννουλης)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Τα μετάλλια σε όλες τις ομάδες απένειμε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βερδικούσιας Κώστας Τσέτσιλας, καθώς επίσης και ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Γιάννης Έξαρχος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 99-00 (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Χ., Μπαρούτας Δ., Μόρας Ν., Γκουρνέλης Ν., Γκουρνέλης Σακ., Αγριόδημος Μ., Παπαγεωργίου Τζ., Κατίνας Η., Μούμος, Αγρόδημος Γ., Δίχρης Γ., Παπαγεωργίου Γ., Καφφές Ν., Σβάρνας Ι., Δαούλας Γ., Καφφές Ζ., Μπαρούτας Θ., Μπαρούτας Σακ., Κουμαντζέλης Ν., Δήμκος Ντ., Δραγατσίκης, Τσούτσας.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Θ. Δουζένης): Μπαρούτας Αλ., Καρκατσέλας Θ., Γελαλής Ν., Πανταζής Γ., Πανταζής Η., Χατζής Κ., Παπαγεωργίου Θ., Ντούφας Ι., Μπαρούτας Ν., Βαρσάμης Θ., Τσακνάκης Γ., Δαούλας Θ., Τσακνάκης Ραφ., Τσεκούρας, Μπλιάμπλιας Σερ., Καλογιάννης Η., Μπλάνας, Μπαργιώτας Μαν., Χατζής Αντ., Σαμαράς, Πανταζής Ι., Πανταζής Δ., Σβάρνας Λ.
ΝΕΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κουζιώνης Η., Μάνης, Τέλιος Φ., Συνάπαλος Χρ., Συνάπαλος Μην., Ζερδαλής Σπ., Χαράλαμπος, Θάνος, Δήμκος Θ., Ζερδαλής Κ., Μιχαλές Ν., Ιγγλέζος, Δημήρης, Πανταζής, Μιχαλές Μ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass