Με το βλέμμα στραμμένο στην προετοιμασία η ΑΕΛ

*ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΕΛ, ΣΤ. ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2024 13:46

Με το βλέμμα στραμμένο στην έναρξη της προετοιμασίας, ο χρόνος μετρά αντίστροφα

για την επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ την Πέμπτη 1η Αυγούστου στο AEL FC Arena μπροστά στο φίλαθλο κοινό της. Οι «βυσσινί» θα συγκεντρωθούν από τη Δευτέρα 29 του μηνός προκειμένου να διεξαχθούν οι απαιτούμενες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Δεκαπέντε μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρι τώρα η ΑΕΛ, με παίκτες αξιόλογους και εγνωσμένης αξίας, αλλά και νεαρούς από τα τμήματα υποδομής που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα προσπαθήσει να συγκροτήσει ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 και κυρίως να πετύχει τον δύσκολο στόχο της επιστροφής της «Βασίλισσας του Κάμπου» στη μεγάλη Εθνική κατηγορία. Επί της ουσίας, ο κύκλος των μεταγραφών έχει ολοκληρωθεί, εκτός και εάν αλλάξουν κάποια δεδομένα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε ίσως γίνουν κάποιες διορθωτικές επιμέρους κινήσεις.
Μέχρι τώρα η ΑΕΛ ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τους Κλέτον Περντρέου (Μακεδονικός), Νίκο Βαφέα (Κηφισιά), Άγγελο Οικονόμου (Πανσερραϊκός), Ζαν Πιερ Μπαριέντος (Βόλος), Παναγιώτη Παναγιωτίδη (Νίκη Βόλου), Τάσο Κρητικό (Νίκη Βόλου), Αντώνη Τριμμάτη (Ατρόμητος), Σάββα Μούργο (Πανσερραϊκός), Γκαέλ Ακόστα (Καλαμάτα), Γιάννη Πασά (Καλαμάτα), Παναγιώτη Μωραΐτη (Βόλος) και τους νεαρούς Νίκο Αβραμούλη, Κωνσταντίνο Γκρόζο, Βαγγέλη Γραββάνη και Δημήτρη Δημηνίκο από την U-17.
Αντίθετα, έφυγαν οι Φαμπρίτσιο Πεντρόσο (Λεβαδειακός), Κώστας Πλέγας (Λεβαδειακός), Κυριάκος Ζησούλης (Πιερικός), Στέργιος Παρασκευάς (Διαγόρας Ρόδου), Λάμπρος Αντωνόπουλος (Κόρινθος), Γιώργος Μαϊδανός (ελεύθερος), Κώστας Θεοδωρόπουλος (ελεύθερος), Δημήτρης Μαυριάς (ελεύθερος) και Πέτρος Καλουτσικίδης (ελεύθερος).
ΠΑΕ ΑΕΛ: 14 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ
ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ
Ημέρα μνήμης η χθεσινή για τον αείμνηστο πρόεδρο της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιο Καντώνια και η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Πριν 14 χρόνια σαν σήμερα (σ.σ. χθες, 23 Ιουλίου 2010) έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός πρόεδρος της ΑΕΛ, Στέλιος Καντώνιας. Ένας σπουδαίος άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία της ΑΕΛ, καθώς ήταν πρόεδρος της «χρυσής» ομάδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος το 1988.
Υπήρξε εξέχουσα μορφή του λαρισινού αθλητισμού, με τεράστια προσφορά στην ΑΕΛ, το κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο. Αγαπούσε τη Λάρισα και το έδειχνε καθημερινά με τις πράξεις του. Ο Πρωταθλητής Πρόεδρος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο πέρασμα των χρόνων και είναι δεδομένο πως θα αποτελεί παράδειγμα και για τις επόμενες γενιές της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, που αγαπούν και το δείχνουν, με κάθε τρόπο τη «Βασίλισσα».
Σήμερα, 14 χρόνια μετά, σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης και η οικογένειά του, αλλά και όλος ο οργανισμός της ομάδας, θυμούνται τη μεγάλη προσφορά του Στέλιου Καντώνια. Υπενθυμίζουν την προσφορά του, ως ένας άνθρωπος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, αφού τα επιτεύγματά του ήταν κάτι παραπάνω από σπουδαία. Ο κόσμος της Λάρισας τον έχει κατατάξει στην ιστορία της πόλης, που έχει γραφτεί με «χρυσά» γράμματα και το κεφάλαιο αυτό της ένδοξης ιστορίας δεν θα κλείσει ποτέ, όσα χρόνια και να περάσουν».
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 14 χρόνων από τον θάνατο του προέδρου της πρωταθλήτριας ΑΕΛ, Στέλιου Καντώνια, εξέδωσε χθες και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Συμπληρώνονται σήμερα (σ.σ. χθες) 14 χρόνια από τον θάνατο του Προέδρου της μεγάλης ΑΕΛ της δεκαετίας του ‘80, Στέλιου Καντώνια. Του Προέδρου που με εφόδια το πρωτοποριακό του όραμα, την άρτια διοικητική οργάνωση και πάνω από όλα το ήθος του, κατάφερε το ακατόρθωτο, να κάνει την ΑΕΛ μας Πρωταθλήτρια, την πρώτη και μοναδική μέχρι και σήμερα ομάδα της περιφέρειας που φτάνει στην κορυφή της χώρας.
Το Δ.Σ. του Σωματείου της Α.Ε.Λ. δεν θα τον ξεχάσει ποτέ και θα συνεχίσει πάντα να στοχεύει και να πορεύεται πάνω στο όραμά του, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα διαχρονικό και υλοποιήσιμο. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass