Η ΕΑΛ Κ-18 στις «4» καλύτερες ομάδες της Ελλάδας…

* Σε Μυτιλήνη ή Λάρισα θα γίνει το φάιναλ φορ βόλεϊ * Σήμερα η κλήρωση

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2024 12:10

Για μία ακόμα φορά η ΕΑΛ απέδειξε ότι ταυτίζεται η ιστορία της με το λαρισινό βόλεϊ, καθώς φέτος προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας μετά τη νίκη της στον ημιτελικό επί του Σπάρτακου με 3-0 σετ, αποτέλεσμα που δείχνει εύκολη νίκη, αλλά είναι

πλασματικό, αφού τα δύο τελευταία κρίθηκαν στον πόντο.
Ο αγώνας έγινε στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου Λάρισας και παρά την υψηλή θερμοκρασία που υπήρχε, αρκετός κόσμος το παρακολούθησε, έστω κι αν η ψύξη του δεν ήταν επαρκής, λόγω του καύσωνα, παρά την τοποθέτηση τριών ντουλαπών για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Στον άλλο ημιτελικό η ΔΕΚΑ κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης με 3-1.
Η τελική φάση, όπου εκτός της ΕΑΛ συμμετέχουν και οι ομάδες ΔΕΚΑ, Άθληση Μυτιλήνης και Ολυμπιακός, θα γίνει στη Μυτιλήνη ή στη Λάρισα. Σήμερα λογικά θα βγει η απόφαση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδας.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης που διεξήχθη το Σάββατο έχουν ως ακολούθως: * Ε.Α. Λάρισας – Α.Γ.Σ. Σπάρτακος 3-0 (25-21, 25-23, 25-23) * ΔΕΚΑ – Α.Σ. Άρης 3-1 (25-18, 18-25, 25-22, 25-21) * Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1(25-17,10-25,25-20,25-19) * Άθληση Μυτιλήνης – Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης 3-1 (26-24,14-25,25-23, 25-21). Οι ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι οι: Ε.Α. Λάρισας - ΔΕΚΑ - Ολυμπιακός - Άθληση Μυτιλήνης. Η κλήρωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18 θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
* Ε.Α. Λαρίσης – Α.Γ.Σ. Σπάρτακος 3-0 (25-21, 25-23, 25-23)
Διαιτητές: Μαυράκης, Μπατσίλα.
Ε.Α. ΛΑΡΙΣΗΣ (Ιόφτσεφ): Μαργαριτοπούλου Δανάη, Γκούμα Ελένη, Κυριζοπούλου Ιωάννα (Λ.), Παιδοκούκη Χριστίνα, Παυλίδη Θεοφιλία, Κονιατσιώτη Λίνα, Δέλιου Ελένη, Καραναστάση Μάνια, Σιώμου Τατιάνα (Λ.), Αποστόλου Βασιλική, Κυριαζή Ευαγγελία, Κερέμη Μαρίλια, Δραγατσίκη Μαρία.
Α.Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Πλακιά): Νικοπούλου Χ., Νικοπούλου Α., Κίτσιου Μ., Κίτσιου Ζ., Γκιόκα, Ασπρούδη, Κελίκογλου, Παπαδημητρίου, Κουμπαρά, Γκαρκινούδη, Κουτσογιάννη Ε., Βασιλείου, Κουτσογιάννη Β., Μπουρούνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass