Λαρισινός εμφύλιος

ΕΑΛ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ Κ-18 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2024 11:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

ΕΑΛ και Σπάρτακος πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κ-18 Κορασίδων που φιλοξενεί η Λάρισα, καθώς επικράτησαν χθες των αντιπάλων τους με σχετική ευκολία.

Η ουσία είναι ότι οδηγούμαστε σε «λαρισινό εμφύλιο», καθώς οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν την πόλη στη φετινή διοργάνωση θα διασταυρώσουν σήμερα στις 19:00 στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου τα ξίφη τους με στόχο την πρόκριση στο «Final 4» του θεσμού. Η ΕΑΛ τερμάτισε πρώτη στον Β’ Όμιλο, ενώ ο Σπάρτακος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Α’ Όμιλο αντίστοιχα.
Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας θα αναμετρηθούν η ΔΕΚ (πρώτη στον Α’ Όμιλο) με τον Άρη (δεύτερος στον Β’ Όμιλο).

 

ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΑΛ
Με άνετη νίκη επί της Κοζάνης η ΕΑΛ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου. Όπως καταδεικνύει το τελικό 3-0 (25-16, 25-06, 25-17), η ομάδα της ΕΑΛ έπαιξε με σωστή τακτική, αξιοποίησε το σέρβις και το μπλοκ, περιορίζοντας το ατού των αντιπάλων, τη Νάνου, και με αποτελεσματική επίθεση πέτυχε εύκολα τον στόχο της.
ΕΑΛ (Δ. Ιόφτσεφ): Γκούμα, Παυλίδη, Μαργαριτοπούλου, Παιδοκούκη, Κονιατσιώτη, Δέλιου, Κυριζοπούλου (λ.), Δραγατσίκη, Κερέμη, Καραναστάση, Κυριαζή, Σιώμου (λ.), Αποστόλου.

 

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ 2ο ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ
Ο Σπάρτακος ήθελε να κερδίσει δύο σετ για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρόκριση στα ημιτελικά και το πέτυχε. Η λαρισινή ομάδα επικράτησε με 3-0 (25-21, 25-21, 25-14) του Πιερικού και πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στον σημερινό «εμφύλιο» με την ΕΑΛ.
Τα κορίτσια του Σπάρτακου μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, έπαιξαν καταπληκτικά στην άμυνα, είχαν πολύ καλά τελειώματα, ενώ πολύ καλά λειτούργησε και το σέρβις, για να πάρουν έτσι τα δύο πρώτα σετ αποβάλλοντας το άγχος. Το τρίτο σετ είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Β. Πλιάκα): Νικοπούλου Χρ., Νικοπούλου Ν., Κίτσιου Ζ., Κίτσιου Μ., Κελίκογλου, Γκιόκα, Κουμπαρά (λ.), Κουτσογιάννη Ελ., Κουτσογιάννη Β., Μπουρούνη, Γκαργκινούδη, Ασπρούδη Παπαδημητρίου (λ.), Βασιλείου.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Συμεωνίδου Μ., Καλαϊτζίδου, Σαββίδου, Συμεωνίδου Δ., Κωνσταντοπούλου, Δεμερτζίδη, Παπακώστα, Ζεϊμπέκη, Ελατοπούλου, Σαμακόβλη, Κουγιουμτσίδου, Γρηγοριάδου, Αδαμίδου, Κοσμίδη.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα της χθεσινής 3ης ημέρας της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κ-18 Κορασίδων και οι τελικές βαθμολογίες των Ομίλων έχουν ως εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΔΕΚΑ - ΠΑΣ Γιάννινα    3-0
(25-12, 30-28, 27-25)
ΑΓΣ Σπάρτακος - ΣΦΚ Πιερικός    3-0
(25-21, 25-21, 25-14)
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΕΚΑ    9    (9-1)
2. ΑΓΣ Σπάρτακος    6    (7-4)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. ΠΑΣ Γιάννινα    2    (4-5)
4. ΣΦΚ Πιερικός    1    (2-9)

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ε.Α. Λαρίσης - Πάνθηρες Κοζάνης        3-0
(25-16, 25-06, 25-17)
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΑΛ    6    (6-0)
2. Α.Σ. Άρης    3    (3-4)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. Πάνθηρες Κοζάνης    0    (1-6)

 

Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Σήμερα διεξάγεται η ημιτελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία αγωνίζονται χιαστί οι δύο πρώτες ομάδες του Α’ και του Β’ Ομίλου. Οι νικήτριες θα προκριθούν στην τελική φάση «Final 4» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κ-18 Κορασίδων. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου Λάρισας) έχει ως εξής:
17:00, ΔΕΚΑ - Α.Σ. Άρης
19:00, ΕΑΛ - Σπάρτακος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass