Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2024 11:00

Αναχωρεί για Γαλλία μέσω... Βελιγραδίου η Εθνική Μπάσκετ

Αντίστροφα για την αναχώρησή της για τη Γαλλία και το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ μετράει η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει αύριο Κυριακή στο γήπεδο του Περιστερίου την τελευταία προπόνησή του επί ελληνικού εδάφους και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα ταξιδέψει με προορισμό το Βελιγράδι. Εκεί η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας (21:00) τη Σερβία σε φιλικό προετοιμασίας στο Βελιγράδι, αγώνας που θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» της Εθνικής ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Ακολούθως, η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει την Τρίτη (23/7) από το Βελιγράδι για τη Λιλ, τον πρώτο «σταθμό» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 

Ανανεώσεις στον Μαχητή Τερψιθέας

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Μάριο και Μανώλη Ζούγκα ανακοίνωσε ο Μαχητής Τερψιθέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο και τον Μανώλη Ζούγκα. Επίσης, στην ομάδα μας παραμένουν οι φερέλπιδες νεαροί Μήτρος Δημήτρης και Μήτρος Βαγγέλης».

 

Εκλογές αύριο Κυριακή στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Αύριο Κυριακή 21 Ιουλίου θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι εκλογές θα γίνουν στο κοινοτικό κατάστημα από τις 9:00 έως τις 14:00, ενώ οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα Σάββατο το βράδυ.

 

Μεταγραφικές κινήσεις στον Σμόλικα Φαλάνης

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ανακοίνωσε χθες ο Σμόλικας Φαλάνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η διοίκηση του Σμόλικα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χατζούλη για ακόμα μία σεζόν, καθώς επίσης και τη μεταγραφή του αμυντικού Παναγιώτη Παπανικολάου από τον Δωτιέα Αγιάς. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Με Τ. Παραφέστα και τη νέα σεζόν ο Φαλανιακός

Στον πάγκο του Φαλανιακού θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας ο Τάκης Παραφέστας. Ο έμπειρος προπονητής που μετρά μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση του συλλόγου, συνεχίζοντας την προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας και τη νέα σεζόν.

 

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ηρακλή Λάρισας

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» προγραμμάτισαν τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια:
13/8 με Αετό Μακρυχωρίου
21/8 με Ολυμπιακό Βόλου
24/8 με Δήμητρα Γιάννουλης
28/8 με Σμόλικα Φαλάνης
31/8 με Αβέρωφ
7/9 με Όλυμπο Γόννων
14/9 με Π.Ο. Ελασσόνας.

 

Εκλεισε τους αδερφούς Διονύση και Γιάννη Δάσσιο

Δύο ακόμα μεταγραφές υλοποίησε η Δήμητρα Γιάννουλης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Διονύση Δάσσιο, επιθετικό από την Πελασγιώτιδα, και τον Γιάννη Δάσσιο, κεντρικό αμυντικό από τον Μαχητή Τερψιθέας.
Παράλληλα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Μπαμπάλης, Κουρούτσαλης, Μπλιάμπλιας και Δαούλας.

 

Δύο ανανεώσεις στο Μακρυχώρι

Στην ανανέωση της συνεργασίας με άλλους δύο ποδοσφαιριστές προχώρησε η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου για το νέο Πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Πρόκειται για τους αδερφούς Χρήστο και Βαγγέλη Μητσογιάννη, που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κιτρινόμαυρους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass