Με το δεξί η ΕΑΛ, ηττήθηκε ο Σπάρτακος

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ-18

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των λαρισινών ομάδων στη χθεσινή πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κ-18-Κορασίδων που θα φιλοξενήσει η Λάρισα.


Συγκεκριμένα, η ΕΑΛ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της κερδίζοντας με 3-0 τον Άρη και τέθηκε επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα του Β’ Ομίλου. Από την άλλη πλευρά, ο Σπάρτακος αν και πάλεψε φιλότιμα, ηττήθηκε στον Α’ Όμιλο από τη ΔΕΚΑ με 3-1 σετ.
Τους χθεσινούς αγώνες παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Σουλούκος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αγορίτσας.

 

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Η πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΚΕΛ ΕΑΛ πέτυχε τον στόχο της που ήταν η νίκη απέναντι στον Άρη και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Β’ Όμιλο του τουρνουά και παράλληλα την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το παιχνίδι έληξε με 3-0 σετ (26-24, 25-21, 25-18), με τη λαρισινή ομάδα να δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία.
Το πρώτο σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι, καθώς τα πολλά χαμένα σέρβις γέμισαν με άγχος τις αθλήτριες του Δημήτρη Ιόφτσεφ. Κάπως ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, ωστόσο η ΕΑΛ στα κρίσιμα σημεία είχε τις λύσεις και παράλληλα βελτίωσε την υποδοχή και τα σερβίς και ήταν καλύτερη στα τελειώματα. Στο τρίτο σετ η νίκη ήρθε πιο εύκολα, καθώς η λαρισινή ομάδα είχε έναν καλό ρυθμό από την αρχή, τον οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος.
Σήμερα η ΕΑΛ έχει το ρεπό της.
ΕΑΛ (Δ. Ιόφτσεφ): Γκούμα, Παυλίδη, Μαργαριτοπούλου, Παιδοκούκη, Κονιατσιώτη, Δέλιου, Κυριζοπούλου (λ.), Δραγατσίκη, Κερέμη, Καραναστάση, Κυριαζή, Σιώμου (λ.), Αποστόλου.
ΑΡΗΣ (Ε. Γζουντέλλης): Μουστάκη, Φετφατσίδη, Χατζηγιάννη, Αντωνιάδη, Γζουντέλλη, Παντελίδου, Κανελλοπούλου (λ.), Κολτσίδα, Μαξιμιάδου, Μοσχούλη, Ξενάκη, Σπυριδωνίδου, Τσαπαρίδου, Χαριστέα.

 

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αντίθετα με την ΕΑΛ, ο Σπάρτακος δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα με 3-1 σετ (25-16, 25-22, 20-25, 25-23) από τη ΔΕΚΑ στο κλειστό της Νεάπολης. Ήταν ένα ανταγωνιστικό και γεμάτο παιχνίδι, στο οποίο η λαρισινή ομάδα παρουσίασε καλή εικόνα, αλλά μέτρησε περισσότερο η εμπειρία του αντιπάλου. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, στο οποίο η ΔΕΚΑ νίκησε σχετικά εύκολα, στο υπόλοιπο παιχνίδι ο Σπάρτακος βελτίωσε την υποδοχή και τα τελειώματα, είχε καλή άμυνα και μείωσε σε 2-1, διεκδικώντας τη νίκη, αλλά ηττήθηκε στο τέταρτο σετ στις λεπτομέρειες.
Σήμερα η λαρισινή ομάδα αντιμετωπίζει στις 18:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη στην προσπάθειά της να προκριθεί στα ημιτελικά ως δεύτερη.
ΔΕΚΑ (Ελ. Κιόση): Κατσάλη, Χατζηβρέττα, Λιοτοπούλου, Κανάκη Γ., Λαζαρίδου, Ευθυμιάδου, Καρατσιόλη (λ.), Σολκίδου, Κατσαμάκη, Πασχαλίδου, Κανάκη Π., Μωυτσίδου, Νταγκουνάκη, Τομπουλίδου.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Β. Πλιάκα): Νικοπούλου Χρ., Νικοπούλου Ν., Κίτσιου Ζ., Κίτσιου Μ., Κελίκογλου, Γκιόκα, Κουμπαρά (λ.), Κουτσογιάννη Ελ., Κουτσογιάννη Β., Μπουρούνη, Γκαργκινούδη, Ασπρούδη, Παπαδημητρίου (λ.), Βασιλείου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΔΕΚΑ-Σπάρτακος    3-1 (25-16, 25-22, 20-25, 25-23)
Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3 (19-25, 25-13, 25-15, 18-25, 10-15)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΕΚΑ    3
ΠΑΣ Γιάννινα    2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πιερικός    1
Σπάρτακος    0
ΣΗΜΕΡΑ
18.30, ΠΑΣ Γιάννινα-Σπάρτακος
20.30, Πιερικός-ΔΕΚΑ


Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΕΑΛ-Άρης    3-0 (26-24, 25-21, 25-18)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΑΛ    3
Άρης    0
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πάνθηρες    0
ΣΗΜΕΡΑ
18.30, Πάνθηρες Κοζάνης-Άρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass