Η ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Ο. Μαυροβουνίου

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2024 12:45

Η ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Ο. Μαυροβουνίου» διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα στην πλατεία του χωριού. Ο σύλλογος εκπροσωπεί επάξια την τοπική κοινότητα για πολλά χρόνια στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.


Την εκδήλωση χαιρέτισε αρχικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Παπακυρίτσης και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπατζέλας, που, όπως τονίστηκε, «δίνει και την ψυχή του για την ομάδα».
Το «παρών» έδωσαν δημοτικοί και τοπικοί άρχοντες. Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σωτήρης Σωτηρίου και Αχιλλέας Χατζούλης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Μαξιμιάδης, η γ.γ. του Δήμου Κιλελέρ Βάνα Χλιάπη Γκουνιαρούδη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κραννώνος Κώστας Τσιαγκλάνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας Κώστας Κερμελίδης, ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνος, καθώς και οι πρόεδροι των ομάδων Αστραπής Νέας Πολιτείας και Α.Ο. Ελευθερών, Χρήστος Καραμούτης και Θανάσης Τόλιας αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass