«Δύο στα δύο» για τους Δασκάλους της Λάρισας

ΝΙΚΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2024 12:22

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λάρισας στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συλλόγων Α/θμιας Εκπαίδευσης που διεξάγεται στην Καβάλα.


Στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισε χθες την ομάδα της Ημαθίας και μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πήρε τη νίκη με 3-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Σπαθής (12’), Νίκου (35’) και Χατζής (55’). Η ομάδα της Ημαθίας μείωσε με γκολ στο 70’.
Στην επόμενη αγωνιστική αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι η Ροδόπη, σε μια προσπάθεια για μία ακόμη νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο πριν τα προημιτελικά.
ΛΑΡΙΣΑ (Βουτυρίτσας): Παπαζήσης, Νίκου, Βλαχόπουλος, Χαλιαμάλιας, Καρακάνος, Κακούσιος, Σπαθής, Κοτσίρας, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Χατζής (Φακίτσας, Μπιτσαράς, Πασιάς, Βολιώτης, Μυλωνάς).
*Μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι διοργανωτές παρέθεσαν δείπνο σε όλες τις αποστολές σ’ έναν πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο «Καβαλιώτισσα» δίπλα στη θάλασσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass