Σε αγωνιστική δράση οι Δάσκαλοι

Μετέχουν στο 25ο Πανελλήνιο - Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συλλόγων Α/θμιας Εκπαίδευσης που διεξάγεται στην Καβάλα (2-6 Ιουλίου)

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2024 11:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για την ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λάρισας άρχισε.

Από την Τρίτη 2 Ιουλίου έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου διεξάγεται στην Καβάλα το 25ο Πανελλήνιο – Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συλλόγων Α/θμιας Εκπαίδευσης «25α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ» με τη συμμετοχή της λαρισινής ομάδας η οποία φιλοδοξεί και φέτος να διεκδικήσει το τρόπαιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα η Λάρισα έφτασε αήττητη στον τελικό στον οποίο ηττήθηκε και τις δύο φορές στα πέναλτι από την Άρτα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου.
Στη φετινή διοργάνωση θα αγωνιστούν είκοσι συνολικά ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες έχουν χωριστεί σε πέντε ομίλους. Η Λάρισα αγωνίζεται στον Δ’ Όμιλο μαζί με τις ομάδες από Λεμεσό, Ημαθία και Ροδόπη. Στην επόμενη φάση του τουρνουά (προημιτελική) θα προκριθούν οκτώ συνολικά ομάδες, ήτοι οι πρωταθλητές των ομίλων και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.
Αναλυτικά οι φετινοί όμιλοι έχουν ως εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Τρίκαλα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Λάρνακα
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρτα, Έβρος, Φθιώτιδα, Λευκωσιά/Αμμόχωστος/Μόρφου
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Αιτωλοακαρνανία, Φλώρινα/Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αττική
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Λάρισα, Λεμεσός, Ημαθία, Ροδόπη
Ε’ ΟΜΙΛΟΣ: Καβάλα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πιερία
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα πέντε δημοτικά γήπεδα Χαλκερού, Αμισιανών, Ενωσιακό γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας Α’, Ενωσιακό γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας Β’ και βοηθητικό γήπεδο ΑΟ Καβάλας.
Το πρόγραμμα της λαρισινής ομάδας στη φάση των ομίλων έχει ως εξής:
Τρίτη 19:15, Λάρισα-Λεμεσός
Τετάρτη 19:15, Λάρισα-Ημαθία
Πέμπτη 19:15, Λάρισα-Ροδόπη
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα του τουρνουά περιλαμβάνει ξενάγηση όλων των αποστολών σε αξιοθέατα της πόλης, επισκέψεις σε ιστορικούς, θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς χώρους και διάφορες άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα.

 

Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Την αποστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας αποτελούν οι παρακάτω:
Δημήτρης Παπαποστόλου (Πρόεδρος), Γιάννης Μυλωνάς (Γενικός Αρχηγός), Θεόδωρος Βουτυρίτσας (Προπονητής), Νίκος Νίκου (Φροντιστής / Οικονομικά), Νικόλαος Βίτκος, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτριος Βλαχόπουλος, Χρήστος Γκαλίτσιος, Ευθύμης Κακούσιος, Δημήτριος Μπουρίκας, Φώτης Χαλιαμάλιας, Δημήτριος Βολιώτης, Θωμάς Τριανταφυλλόπουλος, Ζήσης Κοτσίρας, Γιάννης Πίκλας, Δημήτρης Μπιτσαράς, Νίκος Φακίτσας, Πασχάλης Μπακαρτζής, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Γιάννης Τζήκος, Στέλιος Παπαζήσης, Δημήτρης Καρακάνος, Γιώργος Μυλωνάς, Νικόλαος Μαράτος, Κωνσταντίνος Κατσάρας, Κωνσταντίνος Χατζής, Χρήστος Σπαθής, Κωνσταντίνος Πασιάς, Κωνσταντίνος Νίκου.
Η λαρισινή αποστολή θα αναχωρήσει για την Καβάλα την προσεχή Τρίτη το πρωί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass