Επιβεβαίωση για τον Βαγγ. Μόρα από τον Εθνικό Νέο Κεραμιδίου!

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 12:00

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου επιβεβαίωσε πλήρως την είδηση που έγραψε η «Ε» ότι ο Λαρισαίος Βαγγέλης Μόρας θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Νέων. Υπενθυμίζουμε ότι με την ομάδα της Πιερίας ο Μόρας έκανε το νταμπλ, καθώς ανέβηκε στη Super League 2 και κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμίδιου έχει ως εξής:
«Η είδηση της συμφωνίας του Βαγγέλη Μόρα με την Εθνική Ομάδα Νέων της χώρας μας, της οποίας μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, τιμά απεριόριστα τον σύλλογό μας και μας γεμίζει χαρά που ο δικός μας προπονητής, ο δικός μας άνθρωπος, επιλέχθηκε για την πολύ σημαντική και άκρως τιμητική θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της ομάδας U-19.
Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Βαγγέλη Μόρα, τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το εθνόσημο στο στήθος.
Η πόρτα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα παραμείνει ανοιχτή για τον τεχνικό που πρωταγωνίστησε στη σπουδαιότερη επιτυχία της ιστορίας του συλλόγου μας μέχρι σήμερα με την κατάκτηση του νταμπλ, έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα ιστορίας σαν ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να γράφει πλέον και τη νέα, αυτήν τη φορά σαν προπονητής!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass