Και φέτος διοργανώνεται το Mamali Festival 2024

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 5-7 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 9:30

Η Λέσχη Mountain Enduro Camp παραμένει σταθερή στα ετήσια ραντεβού της. Μετά τη διοργάνωση του αγώνα ορεινού τρεξίματος Mamali Trail Run 2024 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 9 Ιουνίου 2024, η Λέσχη Mountain Enduro Camp συνεχίζει με το πολυαναμενόμενο Mamali Festival 2024.


Το Mamali Festival πραγματοποιείται στη Μαμαλή Βερδικούσιας Λάρισας το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου 2024. Ένα φεστιβάλ μοναδικό στο είδος του. Με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, προσφέρει σε υψόμετρο 1.400 μέτρων μια ξεχωριστή εμπειρία! Ένα κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην κορυφή Μαμαλή, σε ένα από τα ομορφότερα δάση οξιάς.
Οι δημοφιλείς δραστηριότητες του Mamali Festival υπόσχονται και φέτος συγκινήσεις και πολλή αδρεναλίνη για τους επισκέπτες μας από όλη την Ελλάδα! Mamali Enduro (εντουροβόλτα), πίστα motocross, πεζοπορία και διαδρομή mountain bike στο πυκνό δάσος οξιάς της Μαμαλής. Πολλές παράλληλες δραστηριότητες, όπως yoga, ηχοθεραπεία, δραστηριότητες για παιδιά, σεμινάρια, εκθέσεις, εμπλουτίζουν το πρόγραμμά μας.
Οι δροσερές βραδιές στην κορυφή Μαμαλή πλαισιώνονται με συναυλίες. Τα μουσικά σχήματα που εμφανίζονται στο Mamali Festival 2024 την Παρασκευή 5 Ιουλίου και το Σάββατο 6 Ιουλίου είναι: Ορφέας Περίδης με Σουσάνα Τρυφιάτη, Χειμερινοί Κολυμβητές, Βουκολική Διαταραχή, The Speakeasies’ Swing Band!, Evita & The Val Boys, Κυριάκος Sol & Το Καλύβι. Την Κυριακή 7 Ιουλίου, το μουσικό γλέντι γίνεται μεσημεριανό με τους Βλάμηδες κάτω από τις οξιές.
Η Μαμαλή με το ειδυλλιακό φυσικό τοπίο της σας περιμένει. Ελάτε με τον κατασκηνωτικό σας εξοπλισμό, το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση. Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και με τον απαραίτητο σεβασμό προς τον μαγευτικό φυσικό πλούτο της περιοχής, επισκεφθείτε το Mamali Festival για ένα αξέχαστο τριήμερο!
Το Mamali Festival πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και τον Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass