Στα ημιτελικά η Εθνική ανδρών μπάσκετ κωφών στη Μάλαγα

* ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 12:10

Την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση πέτυχε χθες (27/6) η Εθνική Ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών, επί της Ισπανίας 76-75, για τα προημιτελικά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που διεξάγεται στη Μάλαγα της Ισπανίας, με πρωταγωνιστή τον Λαρισαίο Γιάννη Βαβάτσικο. Με τη νίκη αυτήν οι παίκτες του Βασίλη Γεραγωτέλλη πέρασαν στους «4» της διοργάνωσης μετά από 7 χρόνια, που είχαν να βρεθούν σε ημιτελική φάση, αφήνοντας εκτός τους διοργανωτές Ισπανούς, μετά από ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.


Σ’ ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν, κατά περιόδους, μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών, η Εθνική μας νίκησε στο τέλος τους διοργανωτές Ισπανούς και ακολουθεί το… πλάνο του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Γεραγωτέλλη, ο οποίος πριν τη διοργάνωση κρατούσε χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας ότι… πρώτος στόχος είναι η 8άδα και στη συνέχεια κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η Εθνική ανδρών θα αγωνιστεί στον σημερινό (28/6) ημιτελικό με αντίπαλο τη Λιθουανία (18:00, ώρα Ελλάδος) και στη συνέχεια θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.
Τα 10λεπτα: 21-22, 16-10, 19-26, 19-18.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (Βασίλης Γεραγωτέλλης): Κοσκινάς, Ερηνάκης 3 (1/3), Μίλιος 1, Γκανατσάς, Γλύνης 8 (2/4), Ντικούδης 3 (0/1), Βαϊόπουλος, Πεταλάς 25 (4/8), Βαβάτσικος 15 (3/5), Δεληγεώργης 21 (3/6), Κωνσταντάρας, Τσαγκαρούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass