ΑΕΛ: Αρχισαν οι επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών...

* ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΙΕΝΤΟΣ *ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ * ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΤΩΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 12:00
Ανακοινώθηκε  χθες ο Μπαριέντος Ανακοινώθηκε χθες ο Μπαριέντος

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά την αδειοδότηση που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΛ, άρχισε τον χορό των μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η πρώτη που ανακοινώθηκε ήταν ο Ουρουγουανός πρώην παίκτης του ΝΠΣ Βόλου Ζαν Πιέρ Μπαριέντος και λογικά ακολουθούν ο Πεντρέου και ο Άγγελος Οικονόμου. Και οι τρεις είχαν κλείσει προφορική συμφωνία με τη λαρισινή ομάδα, αφού περίμεναν την απόφαση για την αδειοδότησή της.


Ο Μπαριέντος είχε βάλει «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρχές Ιανουαρίου με την καταγγελία του για δωροδοκία. Ειδικότερα, ο Μπαριέντος κατήγγειλε ότι ο ατζέντης του του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ, προκειμένου να δεχτεί κόκκινη κάρτα στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όπου ο Βόλος ηττήθηκε με 4-0.
Θυμίζουμε ότι ο Ζαν Πιέρ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στον Βόλο είχε 82 συμμετοχές Πρωταθλήματος και 5 γκολ.
Πριν τον ΝΠΣ Βόλου αγωνιζόταν στην Ξάνθη, έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρασίνγκ (Ουρουγουάη), Μελγκάρ (Περού), Ολίμπο (Αργεντινή), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία).
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ζαν Πιέρ Μπαριέντος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025. Είναι 34 ετών, γεννημένος τον Σεπτέμβρη του 1990 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Ο Ουρουγουανός χαφ έχει παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα (Αργεντινή, Πορτογαλία, Πολωνία) με γεμάτες σεζόν. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ με την ομάδα του Βόλου, με την οποία μέτρησε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 5 γκολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ».
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Πρόταση να δουλέψει σε ομάδα της Μέσης Ανατολής έχει δεχθεί μέλος της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά κανένας δε γνωρίζει αν θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εκφράζει εγκάρδια τις ευχαριστίες της προς τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή, κ. Γιώργο Ζαχαρή, για τη συνολική προσφορά του και συνεργασία.
Επιπροσθέτως, τονίζει ότι άνθρωποι, στελέχη, αθλητές κι επιστήμονες όπως ο κ. Ζαχαρής, που στηρίζουν και αγαπούν την ΑΕΛ με πολυετές έργο, είναι πάντα άξιοι τιμής και η πόρτα της ΠΑΕ θα βρίσκεται διαρκώς ανοιχτή όποτε το επιθυμούν.

kantonias.jpg

Σαν χθες έφυγε από τη ζωή

Σαν χθες, σε ηλικία μόλις 42 ετών (27 Ιουνίου 1981), χτυπημένος από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Καντώνιας που υπήρξε ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε το «βυσσινί» ποδοσφαιρικό θαύμα, ενώ το 1979 έβαλε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη δημιουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ, προσυπογράφοντας την οικονομική της αυτοτέλεια και την αγωνιστική της ανεξαρτησία. Το έργο του, όμως, ολοκλήρωσε ο αδελφός του αείμνηστος Στέλιος Καντώνιας που σύνδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του μοναδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας μας από περιφερειακή ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass