ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Η ΑΕΛ μπάσκετ μοίρασε εισιτήρια στα σχολεία

*Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων στο γήπεδο

Δημοσίευση: 21 Νοε 2014 20:58 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:27

 

Η ΑΕΛ προσπαθεί να φέρει τη νέα γενιά… φιλάθλων στο γήπεδο και γι αυτό πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση φέτος σε σχολεία της πόλης όπου μοίρασε εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστακό Αιτωλοαικαρνανίας.

Συγκεκριμένα οι Ανδρέας Κόκκας, Μάρκος Ψάλτου-Στανιμίροβιτς και Κίμωνας Μπλιάτζας βρέθηκαν στο 4ο και 37ο Δημοτικό, όπου φωτογραφήθηκαν και διένειμαν τα εισιτήρια του αγώνα. Αργότερα, οι Δημήτρης Κονδυλόπουλος και Γιάννης Κουρής έπραξαν το ίδιο στο 6ο και 29ο Δημοτικό, σκορπώντας ενθουσιασμό στους μικρούς μαθητές.
Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για τη συνεργασία και τη φιλοξενία, καθώς και τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σακελλαρίου. Δεσμεύεται να καθιερώσει τις επισκέψεις αυτές πριν από κάθε εντός έδρα αγώνα, ώστε όλοι οι μαθητές της πόλης να γνωρίσουν την ομάδα και να έρθουν πιο κοντά στον Αθλητισμό.

*Εξάλλου από την ΑΕΛ ανακοίνωθηκε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστακό (Κυριακή στις 17.00) στο κλειστό του Αλκαζάρ θα υπάρχουν καλάθια συλλογής τροφίμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass