Ενα ξεχωριστό αθλητικό βιβλίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SPORT MANAGEMENT

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2024 11:30

Ένα βιβλίο ξεχωριστό παρουσιάστηκε χθες και ήταν αυτό του καθηγητή στο SPORT MANAGEMENT κ. Γαργαλιάνου Δημήτρη με τίτλο «Δομή και Οργάνωση του Ελληνικού Αθλητισμού». Το βιβλίο αναφέρεται στην οργάνωση και διοίκηση αθλητικών οργανισμών, σωματειών κλπ και την παρουσίαση έκαναν ο αντιδήμαρχος Άθλησης και Παιδείας Ηρακλής Γερογιώκας και ο γυμναστής Βασίλης Γκουράβας.


Την εκδήλσωη τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νίκος Ράπτης, Σωτήρης Σουλούκος, ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Χρήστος Μαϊμουλιώτης και ο Σπύρος Γκουργκούλιας, πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστηρίων ν. Λάρισας.
Ο Δημ. Γαργαλιάνος απέκτησε εμπειρία στην οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων εργαζόμενος: α) στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων του Σύδνεϋ 2000 (Ιούνιος 1998 – Νοέμβριος 2000), β) στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων της Αθήνας 2004 ως σύμβουλος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας (2002 – 2003) και γ) στην Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ ως liaison με την ΟΕΟΑ «Αθήνα 2004». Συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Εξέδωσε 3 βιβλία («Αθλητισμός και εξωτερική πολιτική», «Αθλητικές εγκαταστάσεις», «Αθλητισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση») και συντόνισε την έκδοση 4 άλλων («Αθλητικό μάνατζμεντ», «Αθλητικό Μάνατζμεντ – Διεπιστημονική Προσέγγιση», «Δομή και οργάνωση του Ελληνικού αθλητισμού – 1 η και 2 η έκδοση»). Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις εργασιών σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass