ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Δικαίως τιμωρήθηκα, αλλά...

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2024 7:13

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media αποδέχθηκε

τον τρίμηνο αποκλεισμό που του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αλλά έκανε λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά», υπογραμμίζοντας ότι «ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και αγίους που δεν υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς. Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας ρε σεις;». Αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής: «Τιμωρήθηκα, λοιπόν, με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Να πω και κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις. Ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα. Λιόλιος, ΕΟΚ. Ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το στοίχημα. Πάλι, όμως, δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και αγίους που δεν υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς. Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας ρε σεις;».
ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΛΕΣΟΡ
Αμέσως μετά τον τρίμηνο αποκλεισμό του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε ότι απάλλαξε τον Ματίας Λεσόρ για βιαιοπραγία σε βάρος του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο τέλος του τρίτου τελικού της Α1 Ανδρών/Basket League με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, επιβλήθηκε στο «τριφύλλι» πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,
ΓΟΥΟΚΑΠ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ
Με έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο για «ανάρμοστη και δυσφημιστική συμπεριφορά» τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Τόμας Γουόκαπ και ο Αϊζάια Κάναν από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον δεύτερο και τρίτο τελικό της Α1 Ανδρών/Basket League με τον Παναθηναϊκό.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass