ΑΕΛ

Μάνατζερ ο Γιάννης Στάθης;

Από 18-31 Αυγούστου η προετοιμασία της ομάδας

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2024 12:30

Του Σωτ. Κέλλα
Στη Λάρισα φίλοι της ομάδας είδαν τον Γιάννη Στάθη μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο (αναμένεται η ανακοίνωσή του για τεχνικός διευθυντής.

Έχει θητεία σε Καλαμάτα, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου και άλλες ομάδες) και έχουν «πάρει φωτιά» τα σενάρια για να αναλάβει ως μάνατζερ της ομάδας, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παναιτωλικό για μικρό διάστημα και τον Απόλλωνα Σμύρνης (πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Έκτορα Μονεμβασιώτη).
Ο Γιάννης Στάθης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1987 και έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, επίσης, με τα χρώματα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκού Πανθρακικού, ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Πλατανιά, Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθης και άλλες. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2022.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται και οι μεταγραφικές κινήσεις, καθώς αυτήν τη στιγμή πιο κοντά στην ομάδα δείχνει να βρίσκεται ο Άγγελος Οικονόμου, ενώ υπάρχουν προτάσεις για Πεντρέου και Παναγιωτίδη.
Επίσης, η ΑΕΛ βρίσκεται σε ανεύρεση μπακ, τόσο αριστερό όσο και δεξί, μετά τις αποχωρήσεις των Καλουτσικίδη και Μαϊδανού. Υπάρχουν μόνο αυτήν τη στιγμή ο Παπαδόπουλος (αριστερά) και ο Θάνος Παπαγεωργίου (δεξιά).
Ο 30χρονος Νίλι Περντόμο που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά κατέληξε τελικά στην Παναχαϊκή, ενώ του είχε κάνει κρούση και η ΑΕΛ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Nili Perdomo, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τα «κοκκινόμαυρα»! Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Las Palmas, που είναι ο τόπος καταγωγής του, ενώ αγωνίστηκε στις Barcelona B’, Albacete, Bengaluru και Gokulam. Στην Ελλάδα ήρθε για λογαριασμό του Πλατανιά και στην πλούσια καριέρα του έπαιξε και στους Λεβαδειακό και Καλλιθέα, ενώ έκλεισε την περσινή χρονιά με τη φανέλα των Χανίων. Έχει ένα Κύπελλο Ισπανίας με τη φανέλα της Barcelona και ένα Πρωτάθλημα Super League 2 με τον Λεβαδειακό! Νίλι καλώς ήρθες στην οικογένειά μας, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».
Ο Ισπανός παίκτης δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή του τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Το μόνο που περιμένω είναι να ξεκινήσουμε και να δω την ατμόσφαιρα που δημιουργείτε σε κάθε παιχνίδι που παίζει η ομάδα! Το γήπεδο γεμίζει και αυτό είναι πολύ καλό για μας τους παίκτες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που συμφώνησα με την ομάδα και το μόνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να κάνουμε μία ιστορική σεζόν».

 

29 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ, 18/8 Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στις 29 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα περίοδο και ήδη δόθηκε εντολή να επιστρέψουν οι παίκτες μέχρι τις 22 Ιουλίου, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις για τις εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές.
Η προετοιμασία θα γίνει στην Ελλάδα σε περιοχή που για πρώτη φορά θα πάει η ομάδα και θα διαρκέσει από 18 Αυγούστου έως 31 του ίδιου μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass