Επέστρεψαν με εμπειρίες από την Ουγγαρία

*ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 26ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 10:30

Ένα ακόμη Ποδοσφαιρικό Τουρνουά το 26ο, τελείωσε στο Σόπρον της Ουγγαρίας.

Σιδηροδρομικοί από 4 χώρες συνυπήρξαν επί 5 μέρες σε γήπεδα, δραστηριότητες, εκδρομές αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες. Όπως πάντα, η εξαιρετική Ουγγρική φιλοξενία, αποζημίωσε σε όλα την αποστολή της Λάρισας. Με επισκέψεις και ξεναγήσεις σε Βιέννη, Μπρατισλάβα, Γκιορ, Βουδαπέστη, η αποστολή απόλαυσε 5 μέρες γεμάτες από τουριστικό, αθλητικό και Σιδηροδρομικό ενδιαφέρον. Να σημειωθεί ότι οι σιδηροδρομικοί συμμετέχουν ανελλιπώς εδώ και 30 χρόνια αρχής γενομένης την 10ετία του ‘90, και συνεχίζουν να συμμετέχουν στον θεσμό ως Συνταξιούχοι πλέον. Για την ιστορία, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ουγγαρίας επικρατώντας στον τελικό της Ρόμα με 3-0, ενώ η ελληνική ομάδα, περσινή πρωταθλήτρια, κατέλαβε την 6 θέση. Επόμενη διοργανώτρια χώρα, ψηφίστηκε η Ιταλία, και τόπος διοργάνωσης η περιοχή του SALENTO, αλλά και περιοχή των ελληνόφωνων χωριών, όπου οι Λαρισαίοι Σιδηροδρομικοί αναμένεται να δώσουν εκ νέου το «παρών».
Την ελληνική ομάδα αποτελούσαν οι: Τερματοφύλακας Σκαραφίγκας Ευάγγελος, Αμυντικοί Σούκος Παναγιώτης, Γκόγκος Δημήτρης, Μαβίδης Χρόνης, Τσικλητάρης Δημήτρης, Μεσαία γραμμή Λάππας Νίκος, Καραμήτσος Κώστας, Αλεξανδρής Γρηγόρης, Μίχης Ηρακλής, Επιθετικές αιχμές οι Παπαμίχος Γιώργος και Σερπάνος Τζίμης. Έπαιξαν επίσης οι Γκουτζαμάνης Κώστας, Στεργίου Θύμιος και Ακρίβος Μίλτος. Την ομάδα κοουτσάρισαν οι Σκουτέλας Κώστας και Κάτσαρης Γιάννης. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας Αποστολίδης Νίκος.
Το αθλητικό υλικό πρόσφερε στην ομάδα το Καφέ Las Ramblas.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass