Ακαρπη η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων

*ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ *ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ *ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 13:29

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Άκαρπη ήταν η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων

που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. στο Δημαρχείο Φαρσάλων.
Βέβαια η Γενική Συνέλευση έβγαλε αρκετές ...ειδήσεις, καθώς από πλευράς Διοίκησης της ομάδας παρευρέθηκαν οι κ.κ. Χρήστος Τσαπραΐλης, Χρήστος Μπασαγιάννης και Ηλίας Γιαννολόπουλος.
Όπως λοιπόν τόνισαν χαρακτηριστικά, η επόμενη ημέρα στον ιστορικό σύλλογο θα έχει αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, σε περίπτωση που συνεχίσει το ίδιο διοικητικό σχήμα να κρατά τις τύχες του Συλλόγου.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων μετά τις δύο καταστροφές που άφησαν τον σύλλογο επί της ουσίας ...άστεγο, με καταστροφές στο αθλητικό υλικό και ελάχιστη βοήθεια από την Πολιτεία.
Επίσης, όπως τόνισαν τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα και στις εποχές που ζούμε και το μοντέλο της νέας εποχής μετά το ολικό «restart» έχει ως στόχο τη στροφή σε ποδοσφαιριστές από την επαρχία Φαρσάλων που θα θέλουν να βοηθήσουν τον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων και να εξελιχθούν μέσα από μια διαδικασία που θα δώσει 100% βαρύτητα σε αυτό το στοιχείο.
Αυτό που επισημάνθηκε χαρακτηριστικά είναι πως το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα είναι απολύτως ανοιχτό και σε συνεργασίες με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά και να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο πιστεύουν, ενώ και σε περίπτωση που κάποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου εξ ολοκλήρου δεν πρόκειται επ’ ουδενί να σταθούν εμπόδιο.
Κλείνοντας, ο κ. Μπασαγιάννης τόνισε πως ο Αχιλλέας Φαρσάλων βρίσκεται πάντα εκεί που τον τοποθετεί η κοινωνία μας και το ποσό μεγάλος σύλλογος είναι δεν κρίνεται από την κατηγορία την οποία αγωνίζεται αλλά από τον τρόπο που ο καθένας τον έχει τοποθετήσει στην καρδιά και το μυαλό του.
Η νέα Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass