Πρωτιά της Ελλάδας στα μετάλλια

*ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KYOKUSHINDO-PLIATSIKAS CUP 2024

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 11:07

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Kyokushindo Pliatsikas Cup στο Αλκαζάρ στο γήπεδο της Άρσης Βαρών, με την συμμετοχή 6 χωρών, ενώ πρώτη αναδείχθηκε η Ελλάδα με τα περισσότερα μετάλλια από τους συμμετέχοντες αθλητές της.
Στο αγωνιστικό μέρος, συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών. Αυτό το Διεθνές Πρωτάθλημα, ήταν αφιερωμένο στον αρχηγό Ευρώπης, κ. Απόστολο Πλιάτσικα, για την πολυετή προσφορά του στον χώρο του αθλήματος.
Οι αγώνες διεξήχθηκαν σε υψηλό επίπεδο από οργανωτική, τεχνική όσο και εκτελεστική πλευρά, πράγμα που οφείλεται στην άψογη προσπάθεια των διοργανωτών κ.κ. Κωνσταντίνο Πουτσιάκα και Γεώργιο Πλιάτσικα.
Συμμετείχαν στους αγώνες αθλητές από την Ελλάδα, το Ιράκ, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, το Κουβέιτ και το Πακιστάν. Πρώτη όπως είπαμε, βγήκε η Ελλάδα, σε μετάλλια, ενώ δεύτερο ήρθε το Αζερμπαϊτζάν, τρίτη η Γερμανία και τέταρτο το Κουβέιτ.
Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Παγκόσμιος Αρχηγός του Kyokushindo Hagen Dehboudi. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τιμήθηκαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας, που βοήθησε στο να τελεσθούν οι αγώνες στην πόλη μας όσο και ο κ. Γιώργος Στοκογιώργος, για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά του για την τέλεση των αγώνων, αλλά και για ό,τι έχει προσφέρει έως σήμερα στον αθλητισμό στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass