Πανδαισία Padel στο Olympic Park

*ΧΘΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΛΕΔΗ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 13:06

Το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Padel συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο

στο Olympic Park με τις κατηγορίες Master και Advanced. Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σπορ στον κόσμο, έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς οπαδούς και στην πόλη μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού σε ένα συναρπαστικό θέαμα.
Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όπου ο Κώστας Πηλαδάκης -πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ- ήταν συμπαίκτης με τον Άρη Σοϊλέδη, γνωστό από την παρουσία του στο Survivor και αντιμετώπισαν διαδοχικά τα ζευγάρια: Ντένις Παπαθανασίου-Λάμπρος Μπούτζιος, Ηλίας Τσολής-Δημήτρης Πατσουράκος, Πάνος Μόσχος-Λευτέρης Κουκοτίμπας.
Οι αγώνες θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο με τους νικητές των ομίλων, ενώ το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει cocktail party για τους φίλους του Padel και αύριο Κυριακή θα διεξαχθούν οι νοκ-άουτ αγώνες και οι τελικοί όλων των κατηγοριών.
ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Λίγο πριν ριχθούν στη μάχη, μίλησαν στα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ολύμπικ που κατέλαβε τη 2η θέση στην Κ-14 και τους παρέθεσε δείπνο η διοίκηση, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης με τον Άρη Σοϊλέδη, πρώην ποδοσφαιριστή που συμμετείχε στο Survivor.
O κ. Πηλαδάκης είπε στα παιδιά ότι στην ήττα φταίμε όλοι όπως και η νίκη είναι υπόθεση όλων και, σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε ενωμένοι...
Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε ότι από κάθε αγώνα μαθαίνουμε πράγματα και ότι οφείλουμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε πάλι και να προσπαθούμε…

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass