Κ-15

Εύκολα στους «4» οι Ατρόμητοι/Θύελλα

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ ΜΕ 9-1

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2024 12:19

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ-15 προκρίθηκαν οι Ατρόμητοι/Θύελλα, οι οποίοι κέρδισαν τον Φαλανιακό με το εμφατικό 9-1 (στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Λάρισας).


Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Δέλλας 3, Βασιλόπουλος 2, Τσανογιάννης 2, Τοπουζίδης και Σταθάκος. Για τον Φαλανιακό είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 ο Πάνου.
Ο αγώνας ωστόσο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κανάκη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι. Από την πλευρά του ο Φαλανιακός εξέφρασε ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Δ. Βασιλόπουλος): Μπαντούλης, Κανάκης, Μπουρντένας, Ζαχαριάς, Τοπουζίδης, Ντάνας, Τενεκές, Βασιλόπουλος, Τσανογιάννης, Τουρσουνίδης, Δέλλας (Νινίκας, Σταθάκος, Κυριάκος, Τσιγκούρας, Μπελιμέζης)
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Καστανούλιας): Ούρδας, Παππάς, Κοτόρι Κλ., Γαλάνης, Μανδραβέλης, Μπλάνας, Καραγιώργος, Καστανούλιας, Τσιούγκος, Πάνου, Ζερδαλής (Γκρέμος, Κοτόρι Μ., Κουτσονίκος, Γκόλτσιος, Κοτούλας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass