Τιμήθηκαν Φανή Χαλκιά και Ηλίας Καφφές στα Ψαχνά

ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΨΑΧΝΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2024 11:33

Η Λαρισαία «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004 Φανή Χαλκιά και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και π. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό πριν τα εγκαίνια του νέου ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών κοντά στη Χαλκίδα της Εύβοιας.
Πριν από τα εγκαίνια τιμήθηκε αρχικά η Φανή Χαλκιά από τον δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά, καθώς επίσης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνη Σπυρόπουλο, για την προσφορά του ο Ηλίας Καφές.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς και η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά έκοψαν την κορδέλα και εγκαινιάστηκε και επίσημα το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών.
Ένα πολύ σημαντικό έργο, ένα έργο πνοής που αναβαθμίζει το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών και ολόκληρη την πόλη, το οποίο υλοποιήθηκε από τον Δήμο μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος».
Το έργο κόστισε περίπου 980.000 ευρώ, από τα οποία οι 600.000 χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα και τα υπόλοιπα από ιδίους πόρους του Δήμου.
Επίσης, τιμήθηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ-19 του Ολυμπιακού Νεκτάριος Αλαφάκης, του οποίου την πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων ο δήμαρχος από τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Πνευματικό. Τέλος, τιμήθηκε ο εθνικός προπονητής και πρώτος προπονητής της Φανής Χαλκιά για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, Λαρισαίος Γιάννης Κουτσιώρας, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας απουσίαζε και την πλακέτα παρέλαβε η ολυμπιονίκης από τον βουλευτή Ευβοίας Θανάση Zεμπίλη. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αγώνες στίβου από μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και του Γυμνασίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass