Τέλος ο Κ. Θεοδωρόπουλος, ερωτηματικό ο Μαυριάς

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Κ-17 - ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΟΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2024 12:06

Του Σωτ. Κέλλα

Μέρα αποχαιρετισμού χθες για την ΑΕΛ και τον αρχηγό Κώστα Θεοδωρόπουλο, καθώς με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο 34χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε την ομάδα γράφοντας τα ακόλουθα: «Σήμερα και τυπικά έφτασε η μέρα του αποχαιρετισμού μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια

και συνολικά 5 που υπηρέτησα την ομάδα που υποστήριζα από μικρός… Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα την ομάδα όπως μου ζητήθηκε και κάνοντας τα πάντα ώστε η ομάδα να λειτουργεί σωστά… Πάντα το καλό της ομάδας για εμένα ήταν η προτεραιότητά μου… Μερικές φορές επηρεάζοντας τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου… Η ανάμνηση του να έχω υπηρετήσει την ομάδα ως αρχηγός θα με ακολουθεί για πάντα, διότι ήταν η μεγαλύτερη τιμή για εμένα και η αναγνώριση για την αγάπη που τρέφω προς την ομάδα…
Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και ακόμα περισσότερο το ιατρικό τιμ για τη μεγάλη βοήθεια στον σοβαρό τραυματισμό μου… Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει σύντομα εκεί που πραγματικά ανήκει…
Τέλος, δε θα μπορούσα να μην αναφέρω και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (αν και ένα ευχαριστώ είναι λίγο) στους οργανωμένους οπαδούς για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους όταν πραγματικά χρειάστηκα εγώ και η οικογένειά μου…
Εις το επανιδείν…».
Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΛ ήδη έχει κάνει πρόταση στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού, τον Αλβανό Πεντρέου.
Στο μεταξύ, εκτός του Κώστα Θεοδωρόπουλου, που ακολούθησε τον δρόμο των Πεντρόσο, Πλέγα, Καλουτσικίδη και Μαϊδανό, ένας ακόμα παίκτης αποτελεί ερωτηματικό για τη συνέχισή του στη λαρισινή ομάδα και αυτός είναι ο Δημήτρης Μαυριάς. Η ΑΕΛ βοηθήθηκε πέρυσι από τον παίκτη, αλλά ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστή στη θέση αυτήν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αδικήσει την εξέλιξη του Μαυριά.

nearoipaiktes.jpg
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ Κ-17
H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων τριών παικτών από την Κ-17. Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Γραββάνης, Δημήτρης Δημηνίκος και Κωνσταντίνος Γκρόζος υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2027.
Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές δήλωσαν τα ακόλουθα:
Γραββάνης Βαγγέλης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι και οι προσπάθειές μου δικαιώθηκαν και σήμερα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν και πίστεψαν σε μένα και θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου και παρά τις πολλές αντιξοότητες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με στήριξε και μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω και να φτάσει η σημερινή μέρα της δικαίωσης. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου και θα αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω για τους βγάλω ασπροπρόσωπους».
Δημηνίκος Δημήτρης: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, καθώς υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Από μικρό παιδί ονειρευόμουνα αυτήν τη στιγμή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι κόποι μου δικαιώθηκαν.
Ξέρω ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και με δουλειά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον πρώτο μου προπονητή, Τηλέμαχο Ζιάκα, που πίστεψε σε μένα από μικρή ηλικία».
Γκρόζος Κωνσταντίνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου με την ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα κάνω το παν να τους το ανταποδώσω και να τους δικαιώσω».
ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Ο 33χρονος Πασχάλης Κάσσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και πληροφορίες ήθελαν να έχει δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΛ, κατέληξε στον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πασχάλη Κάσσο. Γεννημένος στις 7/11/91 στη Δράμα, όπου έκανε και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Δόξα, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, προερχόμενος από ακόμα μία γεμάτη χρονιά με τη Νίκη Βόλου.
Από τους παίκτες που διακρίθηκαν στο περασμένο Πρωτάθλημα της Super League 2, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε συνολικά 31 συμμετοχές. Στην ομάδα του Βόλου αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, προηγουμένως έπαιξε για ακόμα τρία χρόνια στα Χανιά, ενώ έχει κερδίσει την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία με τρεις διαφορετικές ομάδες: τον Άρη, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ηρακλή!
Πασχάλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

 

StikasHD2.jpg

Ο Αποστόλης Στίκας στόχος της ΑΕΛ

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η ΑΕΛ έδειξε ενδιαφέρον για τον 28χρονο Πατρικό στόπερ Αποστόλη Στίκα για τη θέση του στόπερ.
Ο Στίκα είναι γνώριμος του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη από την κοινή τους θητεία στην Καβάλα, ενώ τη χρονιά που τελείωσε αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου (έπαιξε 14 παιχνίδια).
Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Βέροια, Χανιά, αλλά και στο εξωτερικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass