Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την Ανθούπολη

Υποδέχεται σήμερα στη Φιλιππούπολη (17:00) τον Ατρόμητο Παλαμά

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2024 11:00

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα η Ανθούπολη, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική (4ος Όμιλος) υποδέχεται στη Φιλιππούπολη (17:00) τον Ατρόμητο Παλαμά.


Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο λόγω του καλύτερου συντελεστή τερμάτων η ομάδα του Παλαμά του Λαρισαίου Γιάννη Μπουρνάκα βρίσκεται στην 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο. Αυτό σημαίνει ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη λαρισινή ομάδα, η οποία εάν πάρει τους τρεις βαθμούς, θα βρεθεί αγκαλιά με τον στόχο της ανόδου (θα χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία στο τελευταίο ματς για είναι 100% σίγουρη). Σε περίπτωση ήττας, η Ανθούπολη θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, ενώ εάν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, τότε οδηγούμαστε σε θρίλερ καθώς κριτήριο για την 3η θέση θα αποτελέσει η διαφορά των τερμάτων (τόσο ο Ατρόμητος όσο και η Ανθούπολη θα θέλουν νίκη με μεγάλο σκορ την τελευταία αγωνιστική).
Η ουσία είναι ότι σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν μπορεί να κριθεί οριστικά σήμερα, ωστόσο ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα κάποια ομάδα θα αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, αφού απομένει μία ακόμα αγωνιστική για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ενώ η ισοπαλία ευνοεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους.
Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι κ. Τικόζογλου, Χατζηβασιλείου και Αγγελόπουλος (Μακεδονίας).

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ
Η κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης καθιστά απαραίτητη τη στήριξη του φίλαθλου κοινού της Λάρισας στην ομάδα της Ανθούπολης στην προσπάθειά της να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου.
Για τον λόγο αυτόν οι υπεύθυνοι της Ανθούπολης καλούν τον κόσμο της Λάρισας να δώσει βροντερό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη και να ενισχύσει ψυχολογικά τους παίκτες στο δύσκολο έργο τους.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ανθούπολη-Ατρόμητος Παλαμά
Νεοχώρι-Μαλεσίνα
Ολυμπιακός Β.-ΠΑΟΚ Κοίλων
Ρεπό: Μετέωρα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός Β.*     5-2     10
2. Μαλεσίνα     8-3     7
3. Ατρόμητος Παλαμά*     8-2     7
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Ανθούπολη*     8-3     7
5. Μετέωρα     6-6     6
6. ΠΑΟΚ Κοίλων*     4-11     3
*Το Νεοχώρι Γρεβενών έχει αποχωρήσει από τη διαδικασία των μπαράζ. *Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Μετέωρα-Μαλεσίνα που δε διεξήχθη.
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass