Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2024 9:12

Πέντε αγωνιστικές στον Σουλεϊμάνοφ

ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΡΑΠΑΡ

Η πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε τις τιμωρίες για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στάδιο το περασμένο Σάββατο, μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη.


Συγκεκριμένα, ο άσος του Αρη, Μάγκομεντ Σουλεϊμάνοφ, τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές αποκλεισμού για απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον της Γαλλίδας Στεφανί Φραπάρ, που σφύριξε στον τελικό.
Επίσης ο Ζαν Ζουλ της ομάδας της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του και για εξύβριση, ενώ Γιάννης Κώτσιρας και Βλάντιμιρ Νταρίντα από μια αγωνιστική, επίσης λόγω των αποβολών τους.

 

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο Ατρόμητος. Με τον Ουρουγουανό προπονητή είχαν μπει οι υπογραφές από το πρωί και μετά από λίγες ώρες η ΠΑΕ προέβη στην επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή για τη σεζόν 2024/25. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, γεννημένος στις 11 Μαΐου του 1977, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της χώρας, έχοντας ως ποδοσφαιριστής 66 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, ενώ φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα. Στην Ελλάδα πραγματοποίησε πάνω από 100 συμμετοχές με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας τα πραγματοποίησε από τον Ιούλιο του 2015, που ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Κ17 του ΠΑΟΚ, ενώ τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε το τμήμα της Κ20 (μετέπειτα Κ19) της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε αυτή τη θέση παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Σε εκείνο το διάστημα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020 ανέλαβε την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, διαδεχόμενος τον Αμπέλ Φερέιρα και ολοκλήρωσε τη θητεία του τον Μάιο του 2021. Στη συγκεκριμένη σεζόν οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση της Super League και το κυριότερο, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας του Ολυμπιακού στον τελικό με 2-1».

 

Ανακοίνωσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ έως το 2027 ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι από χθες το πρωί ο Τζορτζ Μπάλντοκ, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του έως το καλοκαίρι του 2027. Ο 31χρονος διεθνής δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος απ’ τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά από 7 χρόνια παρουσίας κι οριστικοποίησε τη συμφωνία που είχε εδώ κι ένα μήνα με το «τριφύλλι». Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής θα φοράει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος έως τον Ιούνιο του 2027.
O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, εξ ου και η δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.
Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, έχοντας καταγράψει 12 συμμετοχές».

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων, έχει ως ακολούθως:

12:00    Eurosport 2    Ρολάν Γκαρός    Τένις
13:00    Eurosport 1    Ρολάν Γκαρός    Τένις
20:15    ΕΡΤ3    Ολυμπιακός-Περιστέρι
20:30    COSMOTE SPORT 7 HD    Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας    Turkish Basketball
21:30    COSMOTE SPORT 8 HD    Μάλαγα-Μούρθια    ACB Liga Endesa
21:30    COSMOTE SPORT 6 HD    Ράιν Νέκαρ-Μαγδεμβούργο    LIQUI MOLY Bundesliga
21:45    COSMOTE SPORT 9 HD    Μπρέσια-Αρμάνι Μιλάνο    Lega Basket Serie A

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass