Ηττήθηκε, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα

Η Κ-17 της ΑΕΛ χθες στη Λαμία από τον ΠΑΟΚ με 2-0

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2024 11:15

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έκλεισε θέση στον τελικό του Final-4, στο πρωτάθλημα Super League Κ-17.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ στη Λαμία και έτσι την προσεχή Τρίτη (28/5, 17:00) θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος χθες στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό κέρδισε τον Παναθηναϊκό 1-0 (90’+5’ Αλέξανδρος Τζαμάρας).
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΛ στην επανεμφάνισή της σε Final-4 της Κ-17 μετά από 14 χρόνια, οι μικροί πάλεψαν παλικαρίσια απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι οι Θεσσαλονικείς και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει, με δουλειά, υπομονή και συνεχή προσπάθεια.
Ο Θάνος Παπανικόπουλος άνοιξε το σκορ με αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Σπανού στο 18’, ενώ στο 75’ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πασχάλης Στύλος με κεφαλιά από σέντρα του Τσιότα. Διαιτητής: Τσίντζας (Θεσσαλίας). Η ΑΕΛ είχε δυο καλές στιγμές, στο 40’ όταν ο Μπιώτης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπελερή να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει, ενώ στο 53’ σε σουτ του Δημηνίκου από καλό σημείο η μπάλα δεν βρήκε τον στόχο.
ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Μπαταούλας, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Παπανικόπουλος (69’ Γκιόκα), Ελευθεριάδης, Ντούνγκα (85’ Θεοφίλου), Μύθου (85’ Τουρσουνίδης), Τσίτσιλας (85’ Κρομμύδας), Μπέρδος (61’ Στύλος)
ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου-Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Γκρόζος, Κουτζαηλίας (81’ Μπασδέκης), Βαρσάμης (82’ Καλαθάς), Ρίζος (82’ Όντος), Δημηνίκος, Γραβάνης, Μπιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass