Τρίποντο πρόκρισης για τη Νίκη Μιχαήλ

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2024 12:27

Νίκη με την οποία πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας, που σημαίνει ότι προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, πέτυχε χθες η Νίκη Μιχαήλ με 2-1 στο γήπεδο Γιάννουλης επί της τοπικής Δήμητρας στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-16.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’ με το σουτ του Κουσιωρή (0-1) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 32’ με το μακρινό σουτ στο «παραθυράκι» του Δαλδά (0-2). Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν για την ανατροπή μείωσαν σε 1-2 στο 70’ με την κεφαλιά του Τσιρογιάννη, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ακ. Τσιρογιάννης): Έξαρχος, Τσέκα, Τάφα Κλ., Τάφα Κ., Αντωνόπουλος, Ζερδαλής, Καρκατσέλας, Μπαργιώτας, Τσιρογιάννης Αγγ., Παλάντζας, Δαούλας (Χατζής, Καραγκούνης, Μπλιάμπλιας)
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος): Τηγανής, Στουρνάρας, Διαμαντής, Βούγιας, Τσιλιώνης, Κατσούρας, Δαλδάς, Μπακόπουλος, Κουσιωρής, Τζουρμακλιώτης, Λάζος (Λιανός, Μπαλαμώτης, Μυλωνάς, Θεοδοσίου, Ρακιτζόγλου, Κανάτας).

Ενταση στο τέλος

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε το χθεσινό παιχνίδι στη Γιάννουλη ανάμεσα στη Δήμητρα και τη Νίκη Μιχαήλ για την Κ-16. Όλα ξεκίνησαν από μία αψιμαχία κάποιων παικτών, ωστόσο η ένταση γενικεύτηκε καθώς σημειώθηκε -όπως επισήμαναν άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο- είσοδος φιλάθλων από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.
Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass