Νίκη για το γόητρο

ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2024 12:16

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό που έχει οριστεί να γίνει μεθαύριο Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλει οφ.


Παιχνίδι το οποίο κάτω από άλλες προϋποθέσεις θα χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι, όμως το συγκεκριμένο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι ήδη έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League και γιορτάζουν, λοιπόν, την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.
Ανεξάρτητα, όμως, από αυτό, η ΑΕΛ θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου και να δείξει πως αυτή έπρεπε να είναι η ομάδα που να παίζει την επόμενη σεζόν στη θέση του αντιπάλου τους.
Παράλληλα, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη καλούνται να κάνουν και μια καλή εμφάνιση, διότι σε αυτό το παιχνίδι και σε εκείνο που θα ακολουθήσει με τον Μακεδονικό στο Ael Fc Arena πρέπει να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητες που έχουν και ουσιαστικά δίνουν εξετάσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας.
Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν, όπως ήδη έχει αναφερθεί, και παίκτες από την ομάδα της Κ-19, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θέλουν νεαρά παιδιά από τα τμήματα υποδομής να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, έτσι ώστε η ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια να στηρίζεται κυρίως σε παίκτες που προέρχονται από τον κάμπο, που δεν παύει να είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων.
Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά, διότι δεν είναι εύκολο μόνο μέσα σε μια χρονική περίοδο να υπάρξουν αποτελέσματα, καθώς αυτά θα έρθουν με πολύ κόπο και θυσίες, αλλά και με τη στήριξη των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι, πάντως, είναι διατεθειμένοι να γίνουν αρωγοί σε μια τέτοια προσπάθεια, στην οποία χρειάζεται να δοθεί και η ανάλογη πίστωση χρόνου.


ΣΩΘΗΚΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΠΕΣΕ Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Τρεις ομάδες θα δώσουν μάχη «μέχρις εσχάτων» για μία θέση στο νέο Πρωτάθλημα της Super League 2, στα play out του Α’ Ομίλου. Μετά τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής εξασφάλισε οριστικά την παραμονή του, μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Χαλάστρα, ενώ ο Αιολικός ηττήθηκε στην Αριδαία από τον Καμπανιακό με 2-1 και υποβιβάστηκε. Αναγέννηση και Καμπανιακός θα παλέψουν για την παραμονή με την Κοζάνη, η οποία πέτυχε πολύτιμη νίκη με 3-1 επί του -βαθμολογικά αδιάφορου- ΠΑΟΚ Β’.
Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στα play out του Α’ Ομίλου της Super League 2 έχουν ως εξής:ΠΟΤ Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας    0-0
Κοζάνη-ΠΑΟΚ Β’    3-1
Αιολικός-Καμπανιακός    1-2


H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ Β’    30
2. ΠΟΤ Ηρακλής    29
3. Καμπανιακός    23
4. Κοζάνη    23
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    22
6. Αιολικός    15 —Υποβιβάστηκε—

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass