Λιλιπούτειοι άσσοι... εν δράση

Δημοσίευση: 07 Απρ 2024 11:00

Ανετη επικράτηση για τους Ατρόμητους/Θύελλα
* Με 6-0 επί του Προμηθέα

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση οι Ατρόμητοι/Θύελλα επικράτησαν στο «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ του Προμηθέα με 6-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-14 και οδηγούν σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος.
Τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι Μπελιμέζης 2, Βασιλείου, Κουμαντζέλης, Παπαδημητρίου και Σακελλαρίου.

 

1.jpg


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Ρεντόπουλος, Αναστασίου Ιόλη, Νταναβάρας, Στεφανή, Παπακωνσταντίνου, Αρσενίου Β. Αρσενίου Ορ., Σταυροθεόδωρος, Αλεξίου, Κατσιάνης, Χρηστίδης (Αληφακιώτης, Μπασδέκης, Σαμαρίνας, Ηλιάδης, Κλεισιάρης, Κάππος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Τ. Ζιάκας): Μέλιος, Επισκόπου, Βαρθακάρης, Παπαδημητρίου, Θεοχάρης, Κουμαντζέλης, Σακελλαρίου, Μπελιμέζης, Στεργίου, Καμπιτάκης, Βασιλείου (Νινίκας, Αλίλι, Καραδούκας, Τογκαλίδης)

 

2.jpg

Διατήρησε το απόλυτο και το μηδέν παθητικό
* Η Πρότυπη Ακαδ. Ποδοσφαίρου Ολύμπικ (1) νίκησε με 5-0 την Αστραπή Ν. Πολιτείας

Με κεκτημένη ταχύτητα η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ (1) πρόσθεσε στο ενεργητικό της την 8η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας αυτή τη φορά την Αστραπή Ν. Πολιτείας με 5-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-14.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα του Ολύμπικ παραμένει με μηδέν παθητικό (δηλαδή δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ). Αβραμούλης και Σαγρής πέτυχαν από δύο γκολ έκαστος, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Ντανούσι.
Ένα δοκάρι από απευθείας φάουλ του Τσακμάκη είχε η Αστραπή.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Λ. Βλάχος): Παπαγεωργίου, Φακίτσας, Αγοραστός, Τσιούρβας, Μάγγος, Τσακμάκης, Ρίζος, Παπαχρήστου, Μαλέσκος, Γεωργαντάς, Καγκελάρης (Μαλλιώρας, Βλησαρούλης)
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (1) (Κουτσιάκης-Κουκουλιαύκας): Τσίντζιρας, Αβραμούλης, Ντόντος, Κουρδής Ι., Χατζής, Κουρδής Δ., Αλβανός, Σαγρής, Ντανούσι, Τζιότζιος, Αδαμόπουλος (Χίσα, Κούβελος, Παππάς, Παπαγεωργίου, Μανώλης).

 

3.jpg

Πανηγύρισε την έκτη του νίκη
* Ο Απόλλων Λάρισας επιβλήθηκε του Μπαράζ/Πηνειού με 4-2

Την έκτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Κ-12 κατέγραψε χθες ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης επικράτησε του Μπαράζ/Πηνειού με 4-2. Στο πρώτο μέρος το ματς είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι (2-1), ενώ στην επανάληψη ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο σκορ (4-1) και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη με το τελικό 4-2.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ανδρέου, Περήφανος, Νάκας και Ντόβας ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Ελέζι και Σιδηρόπουλος.

 

4.jpg

«Χρυσός» σκόρερ ο Τζάρτας για την ΑΕΛ
* Οι «βυσσινί» κέρδισαν με 1-0 τον Δωτιέα Αγιάς

Χάρη στο «χρυσό» γκολ του Τζάρτα με κοντινό πλασέ στο 51ο λεπτό, η ΑΕΛ έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Δωτιά Αγιάς κερδίζοντας με 1-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Κ-16. Οι «βυσσινί» είχαν και ένα δοκάρι.
ΑΕΛ (Χρ. Γκάτας): Κωστόπουλος, Βασιλείου, Πατσώνης, Τσιτσώνης, Φετβατζής, Μητρακόπουλος, Καραγιάννης, Μετγιάζης, Τζάρτας, Αναστασίου, Σφόρτσας (Ζαφειράκης, Γάτος, Παπαποστόλου, Γαλάνης)
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑ (Β. Ντακούλας): Κακαλιάγκας, Καρδάρας, Κολτράκα, Δάλλας, Χονδροδήμος, Μπενέκης, Ρουκάς, Ματζαμόρτας, Μούσιας, Φιλοκώστας, Χότζα (Ρετζέπι, Τσαούσι)

 

5.jpg

Οδηγεί την κούρσα με Ρακιτζόγλου η ΑΕΛ (1)
* Νίκησε με 1-0 την Αστραπή Ν. Πολιτείας (1)

Χάρη στο «χρυσό» γκολ του Ρακιτζόγλου η ΑΕΛ (1) επικράτησε με 1-0 της Αστραπής Ν. Πολιτείας (1) σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Κ-12 και διατήρησε το απόλυτο με 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και παράλληλα την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Αστραπή Ν. Πολιτείας είχε ένα δοκάρι (πριν επιτευχθεί το νικητήριο τέρμα) με τον Βαλάρη με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

 

6.jpg

Νίκη με χατ-τρικ Γαρτσιώνη για τον Ηρακλή Λάρισας (2)
* Επικράτησε με 5-1 της Χαραυγής

Σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16, ο Ηρακλής Λάρισας (2) επικράτησε στο Θεσσαλικό της Χαραυγής με 5-1.
Χατ-τρικ για τους νικητές πέτυχε ο Γαρτσιώνης, ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Νότας και Αγγελής.
Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Δουλγεράκης.
ΧΑΡΑΥΓΗ (Χρ. Φιλίππου): Ντάνος, Κλειματσάκης, Καρκατσέλιος, Δερβένης, Κοταρέλας, Μπερντούφι, Γκαβάνας, Δουλγεράκης, Μανίκας, Μήτσης, Παπαϊωάννου (Μαυρόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (2) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Μπεκιάρης, Λάζος, Χατζής, Γώγος, Γεροστέργιος, Αγγελής, Παρούσης, Χρυσόπουλος, Γαρτσιώνης, Νότας (Κατσιμπέρης, Μιχάλης, Ντόντα, Μούσα, Δογάνης).

 

7.jpg

Σταθερά στην κορυφή οι Αμπελόκηποι
* Νίκησαν 3-1 τη Νεάπολη

Σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Κ-12 βρίσκονται οι Αμπελόκηποι, οι οποίοι πέρασαν νικηφόρα από τη Νεάπολη κερδίζοντας 3-1 την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γούπος 2 και Γιαννακός, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-3 ο Τσαντίλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass