Γιόρτασε τα 80 χρόνια ζωής ο Τοξότης Λάρισας

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2024 11:30

Σε οικογενειακό κλίμα η ομάδα του Τοξότη Λάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα-ψησταριά του Νταλάκα είχε και επετειακό χαρακτήρα, καθώς συνέπεσε με τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.


Ο πρόεδρος του Τοξότη Λάρισας κ. Κοσμίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Τυχερός αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Φορτομάρης που βρήκε το φλουρί και κέρδισε συμβολικό δώρο, ενώ έγιναν άλλες δύο κληρώσεις που αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας του Τοξότη Λάρισας κ. Γιώργος Πλίτσης, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα εξωδιοικητικά μέχρι και σήμερα. Παράλληλα απονεμήθηκαν επετειακές φανέλες στους χορηγούς του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ηρακλής Γερογιώκας και ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Τσουμάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass