Εκοψε πίτα ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγιάς «Ερμής 2018»

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 12:45

Του Νίκου Γουργιώτη ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγιάς «Ερμής 2018»

σε πολύ όμορφη και λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς, παρουσία των μικρών αθλητών του και των γονέων τους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Μακροβασίλης έδωσε τις ευχές του για το 2024 και υπογράμμισε το πόσο σημαντική είναι η άθληση για τα παιδιά.
«Στην Αγιά», είπε, «έχουμε τέλεια γήπεδα, τέλειες εγκαταστάσεις, έχουμε, όμως, δυστυχώς, λίγα παιδιά στους χώρους άθλησης» και κάλεσε τους γονείς να ωθούν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό. «Εμείς σαν σύλλογος», τόνισε, «δεν ζητάμε καν συνδρομή. Το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε τα παιδιά να αθλούνται. Αφιερώνουμε γι’ αυτόν τον σκοπό πολύ από τον προσωπικό μας χρόνο, ώστε να δώσουμε στα παιδιά του τόπου μας την ευκαιρία να αθληθούν. Ο κάθε γονιός οφείλει να κλείσει τα κινητά των παιδιών του, να τα ξεκολλήσει από τον καναπέ και να τα φέρει στο γήπεδο. Πρέπει να παράγουμε αθλητισμό και μέσα από αυτόν θα ξεπηδήσουν και αθλητές που θα στελεχώσουν τις ομάδες σε διαφορετικό ο καθένας επίπεδο ανάλογα με τις δυνατότητες και ικανότητες που έχει». Ο κ. Μακροβασίλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φαινόμενο που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αγιά, σύλλογοι να προτιμούν να έχουν στη σύνθεση των ομάδων τους αθλητές από άλλες περιοχές εκτός του Δήμου Αγιάς, με αποτέλεσμα και να παραγκωνίζονται οι Αγιώτες αθλητές και να μην εκτιμάται έτσι η προσπάθειά τους και να λειτουργεί όλο αυτό ανασταλτικά σε κάποιο παιδί που έχει τη διάθεση και θέλει να μπει σε έναν σύλλογο.
Τις ευχές τους για το 2024 έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Παντελής Χατζηρούφας και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας, Εθελοντισμού και Πολιτισμού Ποτούλα Γεωργία.
Και οι δυο τους, στους σύντομους χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν στον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο αθλητισμός στην ανάπτυξη του σώματος και της προσωπικότητας των παιδιών. Η κ. Ποτούλα δε, από τη θέση της ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού, δήλωσε την υποστηρικτική διάθεση της Δημοτικής Αρχής και προς τον Γ.Σ. «Ερμής 2018» και φυσικά προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Αγιάς.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass