Στη Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα junior τένις 2024

Για πρώτη φορά διεξάγεται εκτός Αθηνών

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2024 12:14

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, αναγνωρίζοντας την πρόοδο του τένις στον Νομό Λάρισας και την ικανότητα των Ομίλων Αντισφαίρισης του Νομού να διοργανώνουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, ανέθεσε σε Λάρισα και Νίκαια, τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος junior 2024 (κατηγορίες έως 10, 12 ,14,16,18 ετών) που θα γίνει από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου.


Το τένις γνωρίζει μεγάλη άνθιση στον Νομό Λάρισας που τον φέρνει στις πρώτες θέσεις, μετά την περιοχή Αττικής και Νομού Θεσσαλονίκης, ως προς το πλήθος των αθλητών και τις αγωνιστικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.
Η διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για το άθλημα του τένις στη χώρα μας. Θα αγωνιστούν 1.350 αθλητές και οι νικητές θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες και θα τύχουν της μοριοδότησης για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, με τους επισκέπτες, γονείς, συνοδούς και προπονητές να ξεπερνούν τις 3.500 συνολικά.
Η σημασία της ανάθεσης από την ΕΦΟΑ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στον νομό μας (πάγιο αίτημα των ανθρώπων του τένις της περιοχής μας) γίνεται για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη για την επιτυχή έκβαση των αγώνων.
Η επιτυχία του θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη του τένις, του αθλητισμού και του πολιτισμού του Νομού μας και θα προβάλλει τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα.
Η άρτια και επιτυχημένη οργάνωσή του θα μας επιτρέψει να διεκδικούμε από την Ομοσπονδία την παγίωση της εν λόγω διοργάνωσης στην περιοχή μας και την ανάθεση και άλλων διοργανώσεων υψηλού επιπέδου ( ομοίων ή και διεθνών).
Για πρώτη φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις γίνεται εκτός Αθηνών.
Διοργανωτές σύλλογοι: ΟΑ Νίκαιας Λάρισας, ΟΑ Φοίβος Λάρισας, Ακαδημία Αντισφαίρισης Λάρισας, Α. Σ. Αντισφαίριση και Ζωή, Α Σ. Νέα Πνοή Αντισφαίρισης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass