ΑΕΛ: Ερχεται δύσκολη αγωνιστική εβδομάδα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2024 12:00

Δύσκολη εβδομάδα θα είναι αυτή που έρχεται για την ΑΕΛ, η οποία καλείται μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών να δώσει δύο παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, τον οποίο κυνηγά στη μάχη της πρώτης θέσης. Οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 21/2 εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β’ σε εξ αναβολής παιχνίδι και την Κυριακή 25/2 θα υποδεχθούν σε μία καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση τον Λεβαδειακό.


Η τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη... «διαβολοβδομάδα» (κατ’ αντιστοιχία με την Euroleague) της ΑΕΛ ξεκινάει αύριο Σάββατο, καθώς σήμερα Παρασκευή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.
Η ουσία είναι ότι οι προπονήσεις γίνονται χωρίς προβλήματα και το γεγονός ότι η ΑΕΛ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε αγωνιστική απραξία έδωσε πολύτιμο χρόνο αφενός στον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη να δουλέψει στοχευμένα πάνω σε θέματα τακτικής και αφετέρου στους νεοαποκτηθέντες παίκτες προκειμένου να αφομοιώσουν την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.
Μάλιστα, ο Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την αγωνιστική εικόνα των νέων αποκτημάτων, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πολύ γρήγορα θα εγκλιματιστούν.
Είναι ποιοτικοί παίκτες, με όρεξη για δουλειά και θα βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της, είπε χαρακτηριστικά.
Από αύριο οι ρυθμοί ανεβαίνουν και παράλληλα η προετοιμασία επικεντρώνεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Β’, μέσα από τακτικές αναλύσεις και ειδικά αγωνιστικά σχήματα που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός των «βυσσινί».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε στον Λεβαδειακό στο ματς με τον Μακεδονικό. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:
«...Ξαφνικά ο Όμιλος του Βορρά της SL2 πρέπει να αποδεχθεί με οποιονδήποτε τρόπο ότι το «σύστημα» φέτος αποφάσισε και θα «σφυρίξει» πάση θυσία για να επανέλθει ο Λεβαδειακός στη μεγάλη κατηγορία!
...Ξέρουν ότι όσο μπορούν και τους επιτρέπεται χωρίς να αισχύνονται, αυτοί θα κάνουν τη «δουλειά» τους και την επομένη όλοι εμείς οι γραφικοί θα βγάζουμε τις ανακοινώσεις μας. Έτσι αντιλαμβάνονται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επειδή, όμως, η ελπίδα ανέκαθεν πεθαίνει τελευταία, εμείς ως ΑΕΛ θα συνεχίζουμε, μαζί με την πληττόμενη πλειοψηφία των αδικημένων, να δίνουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τον αγώνα μας.
Κατά τα λοιπά, το φετινό «τρένο» που λέγεται Λεβαδειακός είναι ευπρόσδεκτο στην έδρα μας στον επικείμενο αγώνα, για να αποδείξει τη σπουδαία φετινή του κλάση αγωνιστικά...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass