Νίκησαν και ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Π.Ο.Ε. ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ 20ή ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2024 11:21

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η ολοκλήρωση της χθεσινής 20ής εμβόλιμης αγωνιστικής της DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, σηματοδότησε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το μεγάλο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής στην Ελασσόνα ανάμεσα στον ΠΟΕ και την Ανθούπολη που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στη μάχη της κορυφής.


Χθες πάντως και οι δύο μονομάχοι του τίτλου κέρδισαν και συγκεκριμένα η Ανθούπολη με 2-0 τον Φαλανιακό και ο ΠΟΕ με το ευρύ 5-0 το Αργυροπούλι και δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για τη μεγάλη αναμέτρηση.
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχτηκε νικητής στο ντέρμπι του Τυρνάβου, κερδίζοντας τον Σμόλικα με 1-0 και πέρασε την 3η θέση, ενώ σημαντική ήταν και η νίκη του Δωτιέα Αγιάς με 4-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην 5η θέση της κατάταξης.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ιπποκράτης-Συκούριο    1-2
Ανθούπολη-Φαλανιακός    2-0
Δωτιέας Αγιάς-Απόλλων Λάρ.    4-0
Σμόλικας-Οικονόμος    0-1
Αγ. Ανάργυροι-Μαυροβούνι    1-2
Αχιλλέας Φ.-Γόννοι    1-1
Ηρακλής Λάρ.-Δαμασιακός    1-1
ΠΟ Ελασσόνας-Αργυροπούλι    5-0
Παναγροτικός-Πελασγιώτιδα    0-3 (ά.α.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ανθούπολη    59-3    54
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ΠΟ Ελασσόνας    55-10    52
3. Οικονόμος    49-14    46
4. Σμόλικας    39-16    46
5. Δωτιέας Αγιάς    27-17    36
6. Ηρακλής Λάρ.     28-19    35
7. Απόλλων Λάρ.     29-18    33
8. Μαυροβούνι    24-22    33
9. Γόννοι    28-24    28
10. Δαμασιακός    22-29    26
11. Συκούριο    28-30    26
12. Αχιλλέας Φ.     33-35    24
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13. Φαλανιακός    19-30    22
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14. Άγ. Ανάργυροι    23-41    18
15. Πελασγιώτιδα    24-42    15
16. Αργυροπούλι    20-59    10
17. Ιπποκράτης    19-57    6
*Ο Παναγροτικός Νίκαιας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/2, 15:00)
Μαυροβούνι-Οικονόμος
Συκούριο-Αγ. Ανάργυροι
Πελασγιώτιδα-Σμόλικας
Απόλλων Λάρ.-Ιπποκράτης
Γόννοι-Παναγροτικός (3-0 ά.α.)
Δαμασιακός-Δωτιέας Αγιάς
Φαλανιακός-Αχιλλέας Φ.
Αργυροπούλι-Ηρακλής Λάρ.
ΠΟ Ελασσόνας-Ανθούπολη

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ    2
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέκο Κουβελά, η Ανθούπολη ξεπέρασε το εμπόδιο του Φαλανιακού, κερδίζοντας με 2-0 στο γήπεδο Βουναίνων.
Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας άνοιξε το σκορ στο 43’ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 86’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Διαιτησία: Ακρίβος, Γκαρέλης, Ντελέζος.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Χρ. Χατζηλιάδης): Ντιντής, Σκούπρας (84′ Καραλούλης), Γιαννακόπουλος, Λάιος, Καραμπούζης (84′ Μαριγκούδης), Μπλέντι, Πανταζής Η., Κουβελάς, Μούτσα, Παπαδάκος (72′ Αργύρης), Αναγνώστης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Γκανάτσας, Σούλι, Δημολιός, Πανταζής Γ. (85′ Αλατάς), Αντωνόπουλος, Σβερκούλης, Ντανίκας (60′ Αλιάι), Ραμάι (60′ Κωστόπουλος), Ιωαννίδης.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    1
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    1
Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στη Νεάπολη Ηρακλής Λάρισας και Δαμασιακός που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 12’ όταν ο Τσάτσος αξιοποίησε την ωραία μπαλιά του Λούτσου και πλάσαρε ψύχραιμα. Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει στο 19’ με τον Ζαχαρούλη, αλλά ο Νικολακούλης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τον Ηρακλή να έχει την υπεροχή των κινήσεων και να πιέζει για την ισοφάριση.
Στο 78’ ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Ζαχαρούλης δέχτηκε κίτρινη κάρτα για «θέατρο» (σε φάση για πέναλτι) που ήταν η δεύτερη.
Τελικά οι προσπάθειες των γηπεδούχων έλαβαν σάρκα και οστά στο 85’ όταν μετά την ωραία ενέργεια και σέντρα του Γαργάλα, ο Δραγατσίκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι ειδικά στο β’ ημίχρονο διεξήχθη σε κλίμα έντασης, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου (αρνητική εικόνα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για όσους ευαγγελίζονται ότι το υπηρετούν και θέλουν το καλό του). Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως για δύο ακυρωθέντα γκολ των Γαργάλα και Ζτούπη, για την αποβολή αντί για καταλογισμό πέναλτι στο 78’, για κάποιες επιθέσεις που ανακόπηκαν ως οφσάιντ, αλλά και για άλλες επιμέρους αποφάσεις του διαιτητή.
Διαιτησία: Δημεράς, Καρακώστας, Καραμαγκιόλας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μαξακούλι, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παΐτέρης, Ζέρβας, Σταθάκος (46’ Πατσιατζής), Γαργάλας, Καμέας (46’ Ζτούπης), Βέλας (80’ Βίρλας), Ζαχαρούλης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (57’ λ.τ. Τσιάλτας Θ.), Καρακάνος, Φορτούνας, Τσάτσος, Ζυγούρης, Λέτσιος, Λούτσος, Τσατσελάρι.

 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.    0
Νίκη με την οποία αναρριχήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς επί του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 4-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι ωστόσο αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες και διεύρυναν το σερί των επιτυχιών τους.
Στο 7’ ο Σαΐτης με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 53’ τη σκυτάλη πήρε ο Φουρίκης, ο οποίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 58’ ο Ντακούλας με κοντινό σουτ μετά από κεφαλιά πάσα του Τσακάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72’ ο Χονδροδήμος με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Φουρίκη.
Διαιτησία: Κοντογιώργος, Μπλιώνας, Μπατζιανούλης
ΔΩΤΙEΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου Χονδροδήμος, Τσακάλι (74’ Παπαϊωάννου), Ντελής, Νικολακούλης (70’ Μάντσε), Φουρίκης, Ντακούλας, Φουκαλάς, Γκουντίκας (77’ Λέσι), Σαΐτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Βιλανάκης, Διβανές (60’ Μπαγιώτας), Γερεντές Γ., Μπόρος, Λάιος, Μπουκουβάλας, Σιάτρας (80’ Μιχαλόπουλος), Χατζηλιόντας (75’ Κουμαντέλης), Γιασιάς (80’ Σεφεριάδης), Γερεντές Θ., Χατζής Θ. (60’ Κούρτι).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    1
ΓΟΝΝΟΙ    1
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν στα Φάρσαλα, Αχιλλέας και Όλυμπος Γόννων, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.
Στο 22’ σε σουτ του Καρβούνη, ο Μπαρμπαγιάννης απέκρουσε και με τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στο 28’ ο Βαγγέλης Μπούμπουλης έπαιξε το ένα-δύο με τον Γελαλή, ο τελευταίος έβγαλε την ασίστ στον Ζαϊρέ και αυτός με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1.
Στο 34’ ο Παπακωνσταντίνου κέρδισε πέναλτι από τον Σερίφη και ο Τσιάκος ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά οι όποιες προσπάθειες δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.
Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αποστολάκης των γηπεδούχων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι για μία ακόμη αγωνιστική οι φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την απέναντι πλευρά των κερκίδων, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες (στατικότητας) στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων.
Διαιτησία: Σούλης, Ντανταλής, Κοσμάνος
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Γεωργαντζάς, Τλούπας, Ποτόσογλου, Σώκος, Αποστολάκης, Αετόπουλος, Γκουγκουλιάς (62’ Κρικώνης), Καρβούνης (72’ Σταμπουλής), Τσιάκος, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (80’ Κομισόπουλος)
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ: Μπαρμπαγιάννης, Σέτζας, Μπούμπουλης Θ., Μπούμπουλης Β (62’ Αθανασιάδης), Ζαϊρές (62’ Κόκρας), Σερίφης, Κωστούλας, Γελαλής (87’ Κίτσιος), Κακούσιος, Αλεξίου, Περδίκης

 

ΣΜΟΛΙΚΑΣ    0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    1
Τις φετινές νίκες του επί του Σμόλικα διπλασίασε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο ουδέτερο γήπεδο του Τυρνάβου επικράτησε με 1-0. Παράλληλα, το αποτέλεσμα αυτό ήταν και η πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους Φαλανιώτες στα γήπεδα που αγωνίστηκαν ως τυπικά γηπεδούχοι, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.
Το γκολ που έμελλε να κρίνει την τύχη της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 4’, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Σεμερτζίδη από τον Αλατά και ο εκτελεστής Γκαραλιάκος ευστόχησε από τα 11 μέτρα.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σμόλικας έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση (46’), όταν ο Γκανάβας παίρνοντας την μπάλα από την απόκρουση του Νούσια προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα αλλά προ της γραμμής τέρματος απέκρουσε σωτήρια ο Αυλογιάρης. Στο 54’ σουτ του Γκαραλιάκου έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαγιάννη, ενώ στο 60’ ευθύβολο σουτ του Νερπιέτρι από τα όρια της περιοχής κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 73’ και μετά την αρχική απόκρουση του Νούσια σε προσπάθεια του Κακαβίτση, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Νερπιέτρι που σούταρε αμαρκάριστος στην κενή πλέον εστία, αλλά είδε το δεξί δοκάρι να αποκρούει, τη στιγμή που ο ίδιος έδειχνε έτοιμος να πανηγυρίσει την ισοφάριση.
Από το σημείο εκείνο και μετά, οι Τσαριτσανιώτες διαχειρίστηκαν με επιτυχία την πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν οι Φαλανιώτες και το μόνο αξιοσημείωτο που καταγράφηκε ήταν η φάση του 90’+2’, όταν σε αντεπίθεση ο Σεμερτζίδης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση για το 0-2 αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Διαιτησία: Μπουρουζίκας, Μίχος, Θ. Βαλιώτης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας, Μπαργιώτας (46’ Πόνηρος), Πολύζος, Γούτος (71’ Φούντογλου), Αλατάς, Νερπιέτρι, Τάφα, Γκιόνα (46’ Κακαβίτσης), Ζαμπέτας (46’ Γκανάβας), Παρασκευούδης (71’ Γκατζούλης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας (46’ Μιφτάρι), Μπουμπουνάρας (73’ λ.τρ. Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Γανός, Αλεξόπουλος, Δριστέλας (73’ Τσούτσας), Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης, Ματούλας (89’ Λαζαρίδης), Σταμάτης.

 

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    5
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    0
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το χθεσινό παιχνίδι στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ ο οποίος επιβλήθηκε της Δόξας Αργυροπουλίου με το εμφατικό 5-0.
Χατ-τρικ πέτυχε ο Παλάσιους (22′, 23′, 65’) και ακολούθησαν οι Μπούσιας (79’) και Μουλτσιάς (80’).
Η ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, κάνοντας με αυτό τον τρόπο συντήρηση δυνάμεων για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (11/2) κόντρα στην πρωτοπόρο Ανθούπολη.
Διαιτησία: Σκάρπας, Νάκας, Κοτούμπας.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος (68′ Πέρπερας), Μπούσιας, Κορτσάρι, Μαλάκος (61′ Γκανάτσιος), Κριεζής (61′ Τσιπλικιάρης), Καραμούλας, Γκαμπέτας, Κουκούλης, Παλάσιος (68′ Ιγγλέζος), Κωνσταντινίδης, Ρολντάν (61′ Μουλτσιάς).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Κίτσος Π., Λάλλος (57′ Μπρίκι), Κίτσιος Δ., Φουρκιώτης, Τσιρογιάννης, Κατσαρός (74′ Δεμίσης), Κάσα, Καραστέργιος, Τσιάγκος, Γουρνάρης.

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ    1
ΣΥΚΟΥΡΙΟ    2
Πολύτιμη νίκη μετά από ανατροπή πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου με σκορ 2-1 στο «Γ. Μητσιμπόνας» επί του Ιπποκράτη που διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία.
Οι γηπεδούχοι αν και αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες (Ντόβας, Ζυγούρης, Ντερμιτζόγλου, Γεωργουλιός, Ότι Φραχόλι) κατάφεραν να προηγηθούν στο 5’ με τον Ασίκογλου.
Στο 24’ ο Αλεξανδρής ισοφάρισε σε 1-1 για τον Κίσσαβο, ενώ στο 75’ ο Τζέκα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
«Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά» έκαναν λόγο οι γηπεδούχοι για τη διαιτησία υποστηρίζοντας πως «σε λίγες αλλά καίριες στιγμές, μας «καθάρισε» στεγνά, κόβοντας τον ρυθμό αλλά και την ψυχολογία μας. Σήμερα ηρεμούμε και αύριο θα πούμε όσα πρέπει να πούμε εκεί που πρέπει, γιατί τα διαιτητικά χτυπήματα είναι συνεχόμενα. Είναι κρίμα και άδικο γι’ αυτά τα παιδιά να μην μπορούν να χαρούν, γιατί κάποιοι δεν τους αφήνουν» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του Ιπποκράτη.
Διαιτησία: Κουκούλης, Καραθάνος, Πουρουτίδης.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Χατζής): Βαγενάς, Παπακωνσταντίνου (56′ Βίλλης), Κουρούκας (56′ Ζυγούρης, 85′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Καραπλής, Βούγιας, Φραχόλι Φ., Κατσάρας, Κεντερλίδης, Χονδής, Ελιζόπουλος, Ασίκογλου.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Σκάρλος, Αγγελής, Λανάρας, Κουλουκτσής, Τριανταφύλλου, Κορδέλας (77′ Πλιάγκας), Κώτσιας, Τζιούρας (77′ Τζέκα Α.), Τζέκα Χ. (89′ Τόπης), Ντιντής, Αλεξανδρής (63′ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος).

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    1
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    2
Νίκη με ανατροπή για το Μαυροβούνι που επιβλήθηκε 2-1 στους Αγ. Αναργύρους του τοπικού Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Δοξαριώτη (1-0), για να απαντήσουν στο 57’ οι φιλοξενούμενοι με τον Β. Μπατζέλα (1-1).
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 60’ ο Εμμανουήλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Πλίτση στο 71’.
Διαιτησία: Δεδικούσης, Νίκζας, Δεληγιάννη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Σβάρνας, Φάρα (78’ Φανίδης), Κατσογιάννης, Παναγιώτου, Περήφανος, Πλατής (72’ Γκαραβέλης), Νούσιος, Φυτιλής, Δοξαριώτης (62’ Τζεμολάρι), Γουσόπουλος (62’ Γεωργούλας), Παιδής.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Μπατζέλας Β. (75’ Πιτσίλκας), Σταυροθεόδωρος (63’ Σταμέκος), Πλίτσης, Μπατζέλας Ν., Ακριβόπουλος (63’ Γκουζιώτης), Μπάγκας Κ., Πράπας, Μπέτσης (80’ Κυριακίδης), Καρατζούκος (46’ Εμμανουήλ).

 

Κινδύνεψε ποδοσφαιριστής

Ήταν το 55ο λεπτό της αναμέτρηση όταν ο Οικονόμου του Δαμασιακού, έπεσε στο έδαφος μετά από προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι και υπέστη προσωρινή ανακοπή της αναπνοής. Η έγκαιρη παρέμβαση του γιατρού αγώνα απέτρεψε τα χειρότερα. Ο ποδοσφαιριστής του Δαμασιακού προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος σε μία λακκούβα του γηπέδου και από το τράνταγμα υπέστη ανακοπή της αναπνοής. Μετά από τρία περίπου λεπτά ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass