ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Λύθηκε η συνεργασία με τον Διγκόζη

Δημοσίευση: 10 Νοε 2014 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:03

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα το πρωί  στην ομάδα του Τυρνάβου και αφορούν στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη και  αποφασίσθηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία, μετά και την άδικη ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Διγκόζης ήδη από χθες στην συνέντευξη τύπου είχε δηλώσει ότι όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος θα είναι απόλυτα σεβαστή. Ο Mακεδόνας τεχνικός θα πάει να χαιρετήσει τους παίκτες στην προπόνηση και το απόγευμα αναμένεται να κάνει δηλώσεις που θα ευχαριστήσει πάνω από όλα τον κ. Μπρέζα, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας, για την τιμή που του έγινε και εργάσθηκε σε αυτό το νοικοκυρεμένο σωματείο.

Και από την πλευρά του ο κ. Μπρέζας θα πράξει το ίδιο, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αναγκάσθηκε να πάρει αυτή την απόφαση, λόγω της αρνητικής αντιμετώπισης που έχει η ομάδα από την διαιτησία.

Για τον αντικαταστάτη του πιθανότατα θα γνωρίζουμε μέχρι το βράδυ ποιος θα είναι, ενώ όσον αφορά στον Διγκόζη πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δέχθηκε πρόταση από τα Τρίκαλα και από δυο ομάδες του βορείου ομίλου της Football League.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass