Γιορτή, κοπή πίτας με βραβεύσεις από τους συνδέσμους της ΑΕΛ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ: ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2024 11:20

«Σήμερα ζω μια ονειρεμένη στιγμή γιατί είμαι ένας από σας, από τους οπαδούς της ομάδας. Η ΑΕΛ συμπληρώνει 60 χρόνια χωρίς να έχει δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις. Είναι για μένα στόχος ζωής η ερασιτεχνική ΑΕΛ να αποκτήσει τις δικές της εγκαταστάσεις. Επίσης η αγωνιστική άνοδος όλων τμημάτων, αλλά και να τονίσω ότι όλοι πρέπει να συστρατευτούμε να ανέβει φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα».

Αυτά τόνισε εν μέσω επευφημιών ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Λάμπρος Ιωακείμ, στην πετυχημένη εκδήλωση κοπής της πίτας που έγινε από τους Monsters και τη ΘΥΡΑ-1 προχθές στο νυχτερινό κέντρο CARAMELA.
Επίσης μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας Χάρης Ηλιάδης που ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα. Μίλησε εκ μέρους όλων των παικτών (παρευρέθηκαν εκτός του ομιλητή και οι: Αντράντα, Πεντρόσο, Κ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού, Πλέγας, Όγκμποε, Σουλούκος).
Εντύπωση έκανε η παρουσία όλων σχεδόν των τμημάτων της Ερασιτεχνικής, με τον γενικό αρχηγό του Futsal Γ. Βόγλη να αναφέρει ότι τέτοια θερμή υποδοχή δεν την περίμενε ποτέ και βλέπει ότι οι φίλαθλοι αγκαλιάζουν όλα τα τμήματα.
Τέλος βραβεύτηκαν οι: Μιχαήλ (παλαίμαχος ΠΑΕ ΑΕΛ), Μπασδέκης, Ζαχαρής, (ιατρικό επιτελείο ΠΑΕ ΑΕΛ), Λυντέρης, Πάνος (έφορος και προπονητής γυναικείου ποδοσφαίρου) Κανάκης (έφορος βολεϊ), Γκανέτσας (παίκτης μπάσκετ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass