Χωρίς τρεις παίκτες, θέλει τρεις βαθμούς...

- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2024 11:08
Ο Μάριος Ογκμποε με τον ένθερμο  φίλαθλο Μιχάλη Παπαδόπουλο  στην προχθεσινή γιορτή των Συνδέσμων Ο Μάριος Ογκμποε με τον ένθερμο φίλαθλο Μιχάλη Παπαδόπουλο στην προχθεσινή γιορτή των Συνδέσμων

Του Σωτ. Κέλλα

Χωρίς τρεις παίκτες (Όγκμποε, Στάμου, Μαϊδανός) θα παίξει η ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα στις 15.00 στο Ael Fc Arena στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό που παίζει αύριο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β.
Για τον Στάμου και τον Μαϊδανό ήταν γνωστές οι απουσίες τους, αφού ο πρώτος είναι τραυματίας (δεκαπέντε μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης), ενώ ο δεύτερος τιμωρημένος λόγω καρτών), αλλά όχι για τον Όγκμποε.


Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες χθες ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον παίκτη παρουσία των αρχηγών Ηλιάδη, Θαν. Παπαγεωργίου, Πλέγα, μιλώντας αναλυτικά για προπονητικές μονάδες που πρέπει να έχει κάθε παίκτης μέσα στην ομάδα ώστε να τον υπολογίζει ο προπονητής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όγκμποε ζήτησε να φύγει αφού είχε πρόταση από το Ντουμπάι, ενώ άλλες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές και πιθανόν αυτές να γνωστοποιηθούν στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Πάντως ο στόχος παραμένει για την ΑΕΛ η νίκη, με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει αναγκαστικές αλλαγές λόγω απουσιών. Σέντερ μπακ αναμένεται δίπλα στον Ηλιάδη να παίξει ο Γιανναράκης, ενώ αριστερά στη θέση του Μαϊδανού ο νεαρός Παπαδόπουλος. Όσο για κεντρικός φορ ο Πεντρόσο επιστρέφει.
Λογικά πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαδόπουλος, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα, Μαυριάς, Αντράντα, Πεντρόσο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κοσσονού.
Οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης είναι οι: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Πλέγας, Θωμαΐδης, Νινίκας, Μιλτιάδης, Παρασκευάς, Κ. Παπαγεωργίου, Zησούλης, Κοσσονού, Αντράντα, Νίνο, Στίνα, Μαυριάς, Πεντρόσο και Βλιώρας.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργος Τυριακίδης, ανακοίνωσε επίσημα την αποστολή, οι διαθέσιμοι 20 παίκτες του αγώνα είναι οι εξής: Τσέλιος, Γκέκας, Γκαντής, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Ντουμάνης, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Στασινόπουλος, Σαλαμούρας, Κέρθι, Μπούζας, Παπαδάκος, Κορέλας, Αθανασιάδης, Ξύδας, Κονίγλιο, Ζάγγος, Κοκκίνης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Γιώργος Μελτζανίδης, από τον Σύνδεσμο Ημαθίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Βοηθοί του ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και ο Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από τον σύνδεσμο Κοζάνης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ίτσκος από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.
6-1 ΝΙΚΕΣ
Δεκατρείς φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και η Αναγέννηση Καρδίτσας στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν έξι νίκες, οι φιλοξενούμενοι μία, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 16-8.
ΛΑΡΙΣΙΝΗ… ΝΙΚΗ
Η Νίκη Βόλου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην έδρα του Καμπανιακού και τελικά έφυγε νικήτρια με 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου στη Super League 2, εδραιώνοντας την παρουσία της στην τέταρτη θέση και με δύο παιχνίδια λιγότερα από τον τρίτο Μακεδονικό.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέτυχε δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, με τους Λαρισαίους Κρητικό στο 3΄ και Λίταινα στο 8΄ και αρκέστηκε σε αυτά ως το τέλος της αναμέτρησης.
Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα της 16ης και 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, μαζί με τις βαθμολογίες των δύο ομίλων και τα προγράμματα της επόμενης αγωνιστικής.
Α’ όμιλος
Καμπανιακός-Νίκη Βόλου    0-2
ΣΗΜΕΡΑ
14:00 ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός
15:00 Κοζάνη-Απόλλων Πόντου
15:00 ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΥΡΙΟ
16:00 ΑΕΚ Β’-Λεβαδειακός
Ρεπό: Αιολικός, ΠΟΤ Ηρακλής
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός    36*
2. ΑΕΛ    33
3. Μακεδονικός    26
4. Νίκη Βόλου    24**
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    20
———————————————
6. ΑΕΚ Β’    19**
7. ΠΟΤ Ηρακλής    18*
8. ΠΑΟΚ Β’    18
9. Κοζάνη    1810. Αιολικός    16
11. Καμπανιακός    12**
———————————————
12. Απόλλων Πόντου    8**
Νίκη Βόλου και Απόλλων Πόντου έχουν ματς λιγότερο
* Έχουν κάνει το ένα ρεπό τους
** ’Έχουν κάνει τα δύο ρεπό τους
Θέσεις    1-5    Play off
Θέσεις    6-11    Play out
Θέση 12η Απευθείας Υποβιβασμός
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΛ-Κοζάνη
Απόλλων Πόντου-Καμπανιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β’
Νίκη Βόλου-ΑΕΚ Β’
Λεβαδειακός-ΠΟΤ Ηρακλής
Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass