Προκρίθηκε ο Απόλλων Λάρισας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2024 11:15

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Βιολογικού, όπου ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε του μαχητικού Λαρισαϊκού με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Τάσος Βενέτης, έδωσε την ευκαιρία και σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής, που με δουλειά και υπομονή σιγά-σιγά θα βρεθούν και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.


Στο 41’ και 45’ ο Πασιάς με τον Χατζή έκαναν το 0-2, για να μειώσει στο 47’ ο Κουρούκας σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αλλά ο Θωμάς Γερεντές ήταν αυτός που στο 56’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, «κλείδωσε» την πρόκριση για τους «κυανόλευκους».
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Θ. Γεωργούλας): Πατέτσος Αλ., Παράφορος, Τασούλης, Κίτσας Ι., Πατέτσος Ραφ., Κουλούρης, Ιορδανίδης, Κίτσας Γερ., Παϊτέρης, Σκέντζας, Κουρούκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Γούπος, Νινίκας, Πότσης και Θεοδώρου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Βιλανάκης, Νικολακούλης, Διβανές, Μπόρος (80’ Μιχαλόπουλος), Κούρτι (60’ Λάιος), Μπουκουβάλας, Χατζής, Χατζηλιόντας (46’ Λεπενιώτης), Πασιάς (65’ Κουμαντζέλης), Σιάτρας (46’ Τσαπατόρης), Γερεντές Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass