Πρόκριση στους Αγ. Αναργύρους για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2024 10:38

Την πρόκριση στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων πανηγύρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος νίκησε με 3-1 τον τοπικό Ατρόμητο. Η ομάδα του Χρ. Καπελιάνη ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς στο 8ο λεπτό στην πρώτη ουσιαστική επιθετική ενέργεια, ο Τλούπας με διαγώνια σέντρα βρήκε τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).


Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Φούσα μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (0-2).
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τους Περήφανο, Γεωργούλα και Μπακαρτζή, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που τελικά πέτυχε στο 89’ ο Παιδής με κεφαλιά.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (90’+3’) ο Φασούλας μετά από ασίστ του Καρβούνη, σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Διαιτησία: Σούλης, Δ. Κοτούμπας, Τζιμούρτος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Σβάρνας, Γεωργούλας, Περήφανος (46’ Πλατής), Παναγιώτου, Μπακαρτζής (68’ λ.τ. Τούσα), Γκουντρουμπής (46’ Παιδής), Ροκάς, Φυτιλής, Γουσόπουλος, Νούσιος, Παπαδόπουλος (60’ Δοξαριώτης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης- Απ. Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Μπρόσκα (67’ Μπασδάνης), Αποστολάκης, Αετόπουλος, Σταμπουλής (67’ Σώκος), Καρβούνης, Παπακωνσταντίνου (67’ Κερμελίδης), Τσιάκος (77’ Κομισόπουλος), Φούσα (77’ Φασούλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass