Επέστρεψε ο Τσουμάνης

*Ερχεται την Τετάρτη Ρουμάνος φορ *Συζητήσεις και με ξένο πλάγιο επιθετικό

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2024 13:02

Επέστρεψε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο Μιχάλης Τσουμάνης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες

την περασμένη Παρασκευή συμφώνησε σε όλα με τη λαρισινή ομάδα, ύστερα από ένα εξάμηνο στον ΠΟΤ Ηρακλή, όπου είχε 9 συμμετοχές σε Super League 2 και μία στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο Μιχάλης Τσουμάνης γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2002 στη Λάρισα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, έπαιξε στην ΑΕΛ U-19 και τον Ιπποκράτη Λάρισας. Στη συνέχεια, το 2020 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Σελλάδων, το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Με την ΑΕΛ το πρώτο μισό της σεζόν 2022-2023 είχε 7 συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο 2023 δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Λάρισας και είχε μόλις δύο συμμετοχές, καθώς στη συνέχεια τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Τη σεζόν 2021-2022 μέτρησε 14 συμμετοχές με την ΑΕΛ στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και πέτυχε δύο γκολ.
Σχετικά με τις υπόλοιπε μεταγραφές, την Τετάρτη αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα Ρουμάνος σέντερ φορ, ηλικίας περίπου 30 χρονών, που έχει και διεθνή συμμετοχή, ενώ υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κοινοτικό ηλικίας κάτω των 25 ετών που παίζει πλάγια στην επίθεση.
Σχετικά με τον χρόνο καθυστέρησης στις μεταγραφές ο τεχνικός της ομάδας έλεγε ότι εξετάζεται προσεκτικά η αγορά των ποδοσφαιριστών και δεν θα κάνει μεταγραφή άνευ ουσίας. Οι δύο περιπτώσεις είναι προχωρημένες, αλλά μέχρι να υπογραφούν συμβόλαια στην ΑΕΛ δεν θέλουν να πούνε κάτι ιδιαίτερο.

 

Με... Καραπιάλη στη Θεσσαλονίκη

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο λεωφορείο με το οποίο μετέβαινε η ΠΑΕ ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο στο ύψος του Πλαταμώνα και τότε χρειάστηκε η λύση του... Καραπιάλη και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Καραπιάλη (ξάδελφος του παλαίμαχου παίκτη Βασίλη), γνώριμου από τα προηγούμενα χρόνια οδηγού της ΠΑΕ ΑΕΛ, που πήγε με άλλο λεωφορείο σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε η ομάδα να ταξιδέψει κανονικά.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass