Αγώνας και πίτα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 14.00 ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 11:28

Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα στις 14.00 ο ΝΟΛ Exalco, στο Δημοτικό Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, μετά την ήττα το περασμένο Σάββατο από τον Άρη με 14-11, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο που όμως χρειάζεται προσοχή, αφού πρόκειται για έναν αντίπαλο που έχει στόχο να μπει στην τετράδα.


Ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας όλη τη βδομάδα προσπαθούσε να ανεβάσει την ψυχολογία ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας και να διεκδικήσουν με όσες πιθανότητες έχουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι θα έχει τους: Νούλα, Δανιήλ Χρ., Γκανάτσιο, Στεργίου Δ., Δανιήλ Αθ., Νικηφορίδη, Παπαδόπουλο Τρ., Παράσχο , Χατζή, Μερκουριάδη 2, Πατούνα 4, Τσούτσα Ιασ., Τσούτσα Χρ., Μότσια 2, Κόκκινο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η λαρισινή ομάδα θα κόψει πίτα και ελπίζει να …συνδυάσει τη γλυκιά γεύση με τη «γλύκα» ενός νικηφόρου αποτελέσματος.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (20-21/1) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ
*14.00 Νηρέας Χαλανδρίου - Μαρούσι Διαιτητές: Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Μανώλης Παϊρακταρίδης, Παρ.: Ηλίας Δαμιανάκης, Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής
*14.00 ΝΟ Λάρισας Exalco - ΠΑΣ Φοίβος Διαιτητές: Σπύρος Αχλαδιώτης, Χρήστος Κυράνης, Παρ.: Μίλτος Ελευθεριάδης, Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης
ΑΥΡΙΟ
*14.00 ΝΑΟ Κέρκυρας - ΓΣ Ηλιούπολης Διαιτητές: Ανδρέας Μοίραλης, Κώστας Βασιλείου, Παρ. και αλυτάρχης: Μιχάλης Κουρέτας
*15.45 Άρης Θεσσαλονίκης - ΟΥΚ Βόλου Διαιτητές: Γρηγόρης Σπανούδης, Γιώργος Αγγελίδης, Παρ.: Μίλτος Ελευθεριάδης, Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης Θεσσαλονίκης    62-44    15
2. ΝΟ Λάρισας-Exalco    72-56    12
3. ΝΑΟ Κέρκυρας    59-47    9
4. ΠΑΣ Φοίβος    44-57    7
………………………………………….
5.ΓΣ Ηλιούπολη    49-51    4
-.Μαρούσι    39-47    4
-.Νηρέας Χαλανδρίου    48-61    4
8. ΟΥΚ Βόλου    39-49    2
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων (Κ15) άρχισαν προχθές (18/1), με τους αγώνες των Ομίλων της Α’ Φάσης και θα διαρκέσουν έως αύριο Κυριακή (21/1). Στον όμιλο της Λάρισας μετέχουν οι: ΝΟ Λάρισας, Ποσειδών Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου.
Στη Β’ Φάση (5-7 Απριλίου) προκρίνονται συνολικά 44 Ομάδες (ΔΕΝ προκρίνεται η τελευταία κάθε Ομίλου).
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί με σύστημα εδρών (δύο γύροι), κατά την Α’ Φάση διεξαγωγής του (11 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου, ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Χαλανδρίου
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Λάρισας, Νέος Ηρακλής, ΠΕΚΕ Βροντάδου
Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου στη συνέχεια (10-12 Μαΐου) θα παίξουν στα Play off του πρωταθλήματος (οι 2 πρώτες ανεβαίνουν στην Α1) και οι υπόλοιπες τις ίδιες ημερομηνίες στα play out (οι 2 τελευταίες υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass