Ρουμάνος σέντερ φορ στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ

*ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΝΟΨΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ *ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2024 12:45

Με τα μεταγραφικά να τρέχουν, αλλά και το αγωνιστικό μέρος να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς η μοναδική σκέψη στην ομάδα είναι η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, η ΑΕΛ προετοιμάζεται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Μακεδονικό, μεθαύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στις 14:00,

για τη 18η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου στη Super League. Έτσι, μετά την απόκτηση του 25χρονου διεθνή Μολδαβού μεσοεπιθετικού Βίκτορ Στίνα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ εξετάζει την απόκτηση Ρουμάνου επιθετικού.
Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Από κει και πέρα, ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να αφήσουν πίσω το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και να επικεντρωθούν πλέον στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Μακεδονικό. Πεντρόσο και Ηλιάδης θα είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη, όχι όμως και ο Κ. Παπαγεωργίου, ενώ άγνωστο είναι εάν θα παίξει ο νεοαποκτηθείς Στίνα. Σύμφωνα με τα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΛ, το πιθανότερο είναι ο Πεντρόσο να παίξει πίσω από τον Όγκμποε.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ, οι Φαμπρίτσιο Πεντρόσο και Κώστας Παπαγεωργίου, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Super League 2. Αναλυτικά:
7 γκολ: Λουκίνας (Καλλιθέα).
6 γκολ: Ακόστα (Καλαμάτα), Ντάουντα (Ιωνικός), Μανιάς (Διαγόρας Ρόδου), Μάναλης (Χανιά), Κούστα (Π.Ο.Τ. Ηρακλής).
5 γκολ: Πεντρόσο (ΑΕΛ), Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Τάτος (Καλαμάτα), Ροβίθης (Γιούχτας), Λεσάι (Διαγόρας Ρόδου), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Νίκας (Λεβαδειακός), Σαλαζάρ (Ιωνικός), Κυνηγόπουλος (Καλλιθέα).
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
Νωρίτερα απ’ ό,τι αρχικά είχε οριστεί θα ξεκινήσει το παιχνίδι 1ου Ομίλου της Super League 2 Αιολικός-ΠΑΟΚ Β’. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/01) στις 13:45, αντί για τις 15:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass