ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΚΙΝΗΣ:

Και όμως τρία πέναλτι…

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2024 11:50

Ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του ρέφερι Αριστείδη Βάτσιου από τον σύνδεσμο διαιτητών Δυτικής Αττικής, στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και με δηλώσεις του στο «aelole.gr» είπε ουσιαστικά αυτό που είδε και όλη η Ελλάδα για τα δύο πέναλτι που έπρεπε να πάρει η ΑΕΛ και για τη λανθασμένη αποβολή του Κώστα Παπαγεωργίου.


Αναλυτικά ο Ηρακλής Τσίκινης είπε: «Στηn πρώτη περίπτωση κράτημα του αμυντικού της ΑΕΛ, Θανάση Γιανναράκη, στοn Δημήτρη Τσακμάκη, σωστά δίνεται παράβαση και πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου στο 49ο λεπτό.
Δεύτερη περίπτωση από τα ριπλέι δεν είναι ξεκάθαρο, πιστεύω όμως ότι υπάρχει επαφή του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι και έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την ΑΕΛ, κακώς έδωσε «θέατρο» και δεύτερη κίτρινη στον Κώστα Παπαγεωργίου στο 54ο λεπτό.
Τρίτη περίπτωση υπάρχει κράτημα-ίδια περίπτωση με τηn πρώτη του Ατρομήτου-θα μπορούσε να δώσει παράβαση πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, δεν αφήνει τον Θανάση Παπαγεωργίου ο αμυντικός του Ατρομήτου, Δημήτρης Τσακμάκης και από το κράτημα φαίνεται πως δεν μπόρεσε να παίξει όπως έπρεπε τηn μπάλα στο 73ο λεπτό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass