Τέλος ο Λέαντρο Οτορμίν

*ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟΜΟΛΔΑΒΟ ΜΕΣΟ *ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΗ ΘΕΣΗΤΟΥ ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ *ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ *ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΛΕΓΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Με τη συμπλήρωση έξι μηνών λύνεται η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή Λεάντρο Οτορμίν, καθώς η λαρισινή ομάδα δεν ήταν ευχαριστημένη από τον παίκτη, αλλά και ο παίκτης πιθανόν απ’ αυτήν. Του καταλογίζουν ότι ζητούσε να παίζει ολόκληρο τον αγώνα, αλλά και τις υπερβολικές απαιτήσεις, ενώ κορύφωση της διατάραξης των σχέσεων, όπως υποστηρίζουν οι «βυσσινί», των δύο πλευρών ήταν η αργοπορία από την άδεια που είχε πάρει για να πάει στη χώρα του.


Ο παίκτης θα πάει στους Γουόντερερς, όπου θα έχει συμπαίκτη έναν ακόμα πρώην παίκτη της ΑΕΛ, τον Αντριάν Κολομπίνο.
Στη θέση του η ΑΕΛ φέρνει 25χρονο διεθνή Ρουμανομολδαβό που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον ξέρει ο προπονητής και σήμερα θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων της ΑΕΛ και της ομάδας που ανήκει ο παίκτης, αφού δεν είναι ελεύθερος.
Εκτός του Οτορμίν, θα φύγει και ο Μαξιμένκο. Στη θέση του θα έρθει νεαρός σέντερ μπακ, ώστε να συμπληρωθεί η τετράδα στην κεντρική αμυντική γραμμή.
Από κει και πέρα στόχος είναι η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός ακραίου, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΟ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και από σήμερα θα μπούνε σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον Αιολικό Μυτιλήνης που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, αφού η ομάδα την Τρίτη 16 Ιανουαρίου έχει υποχρεώσεις στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε επαναληπτικό αγώνα.
Στον αγώνα αυτόν ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πεντρόσο, ενώ ο Πλέγας που συμπλήρωσε κάρτες θα εκτίσει πιθανότατα στον εντός έδρας αγώνα με την Κοζάνη.
Σχετικά με την προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή (1-1), ο προπονητής έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου αφού η ομάδα του ταλαιπωρήθηκε από κόπωση (έδωσε δεύτερο αγώνα σε λιγότερο από 72 ώρες) και από ιώσεις.
ΜΗΝΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ
«Μην ξεχνάμε και την ποιότητα του αντιπάλου. Αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΟΤ Ηρακλή Περικλής Αμανατίδης μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (1-1).
Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Κοιτάξτε, εμείς στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην είμαστε μπροστά στο σκορ και παρόλα αυτά βρήκαμε τη δύναμη και ισοφαρίσαμε μέσα από πολλές άτυχες στιγμές. Πίστεψα ότι στο δεύτερο θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ότι έγινε λίγο στην αρχή 20 λεπτά, μετά νομίζω είχαμε ήδη κάνει κατάθεση ψυχής από την Τετάρτη. Δώσανε τα παιδιά ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Μόνο από στατική φάση θα βάζαμε γκολ δεν μπήκε αυτό. Παίρνουμε αυτόν τον βαθμό και συνεχίζουμε. Το γεγονός ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη, φαίνεται από το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια που είναι τόσο αμφίρροπα, τα παιδιά δίνουν τέτοια κατάθεση ψυχής, με μια προσπάθεια δυστυχώς, χωρίς έδρα, με όλες τις δυσκολίες μαζί, παρόλα αυτά ο οργανισμός του Ηρακλή είναι ζωντανός, θα παραμείνει, λοιπόν, έτσι και θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι με την ενίσχυση της ομάδας, από τους παίκτες που έρχονται, ότι θα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Οπότε με αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, μην ξεχνάμε και την ποιότητα του αντιπάλου. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν στη Β’ Εθνική δεν είσαι ρεαλιστής, τότε δεν θα περπατήσεις μακριά».

 

Ο Ρούσης επέστρεψε στον Θεσπρωτό

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Σπύρος Ρούσης, που αποδεσμεύτηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, καθώς συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα του Θεσπρωτού, που αγωνίζεται τη σεζόν 2023-2024 στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Σπύρος Ρούσης στους λίγους μήνες παρουσίας του στους «βυσσινί» είχε μόλις μία συμμετοχή και συγκεκριμένα 24 λεπτά στην αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΛ-Τηλυκράτης Λευκάδας 3-0, ενώ μέχρι πριν έξι μήνες ήταν στον Θεσπρωτό, στον οποίο κατέγραψε την τελευταία διετία 23 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Τέλος, αγωνίστηκε βασικός στην εντός έδρας ήττα του Θεσπρωτού με σκορ 1-3 από την Α.Ε. Λευκίμμης την Κυριακή (07/01) στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass