Οι σούπερ-ήρωες έκαναν «ποδαρικό»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2024 12:10

«Άλλος τρέχει για ψυχοθεραπεία, άλλος για να ξεφύγει από τα προβλήματά του, άλλος για

να ξεφύγει από τη γυναίκα του και το σόι του κυριακάτικα, άλλος για να βρει το απόλυτο έτερον ήμισυ, άλλος για να καυχηθεί στην εταιρεία του την επομένη» είχε πει σε μια συνέντευξή του ο γνωστός  φωτογράφος Γιάννης Κοντός.
Ο,τι όμως και αν ισχύει οι εραστές του μαραθωνίου είναι αρκετοί γιατί κάθε φορά που τρέχεις στον μαραθώνιο είναι μαγική, γιατί νιώθεις ότι είσαι σούπερ-ήρωας όταν τον ολοκληρώνεις.
Και στη Λάρισα οι μαραθωνοδρόμοι έχουν γίνει μια παρέα  και όπως κάθε χρόνο, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας την πρώτη μέρα του χρόνου τρέχουν ομαδικά, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη παράδοση. Στη συνέχεια αντάλλαξαν ευχές, κεράστηκαν από τη βασιλόπιτα και τα αναψυκτικά, ενώ  συζήτησαν για τα αγωνιστικά πλάνα της νέας χρονιάς. Το πρώτο τρέξιμο της χρονιάς αποκτά μια συμβολική διάσταση για τον καθένα από αυτούς!
Υπενθυμίζουμε ότι τον  Φεβρουάριο (σε ημερομηνία και μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα) θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση βραβεύσεων όλων των αθλητών που τερμάτισαν πρώτη φορά μαραθώνιο, φορέων, χορηγών και εθελοντών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ενώ θα γίνει και  η επίσημη κοπή πίτας. Τίποτα λοιπόν δεν εμπόδισε τους αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας να τρέξουν παρέα την πρώτη μέρα του χρόνου και να ανταλλάξουν ευχές.
Άλλωστε μέσα από το τρέξιμο και την άθληση  δίνεται η δυνατότητα να χαίρονται τη ζωή και να μπορούν να δραπετεύουν από τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass