«Πράσινος» για 2,5 χρόνια ο Νίνης

Δημοσίευση: 06 Νοε 2014 20:06 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:00
           

 

Η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Λίγες ώρες πριν το καθοριστικό ματς με την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μέσου για 2,5 χρόνια.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, αρχικά στην Πάρμα και για λίγο στον ΠΑΟΚ, ο Νίνης επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο πρώην διεθνής άσος τόνισε ότι περιμένει με αγωνία την ημέρα που θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο κοινό της ομάδας, κάτι που θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε» αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Νίνης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο "σπίτι" μου. "Διψάω" να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass