Απόλλων Λάρ. και Baraze στο 21ο «Golden Cup»

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (3-5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024)

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2023 23:20

Δύο λαρισινοί σύλλογοι, ο Απόλλων Λάρισας και το Baraze-Πηνειός, θα δώσουν το «παρών» στο 21ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Golden Cup», που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας).

Η διοργάνωση αφορά τμήματα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αγοριών και θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 3 έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.
Συνολικά 14 ομάδες από 7 διαφορετικές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδας θα ανταμώσουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης την αυγή της νέας χρονιάς, προκειμένου να χαρούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 32 τμήματα, τα οποία θα συγκροτήσουν περισσότερα από 500 παιδιά, γεννημένα τα έτη από το 2010 ως και το 2017.
Οι σύλλογοι που μετέχουν είναι οι εξής:
Alana SΑ (ΕΠΣ Έβρου), Όλυμπος Κέρκυρας, Θιναλιακός (ΕΠΣ Κέρκυρας), Νευροκόπι (ΕΠΣ Δράμας), Απόλλων Λάρισας, Πηνειός-Baraze (ΕΠΣ Λάρισας), Διγενής Λακκώματος (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας (ΕΠΣ Πέλλας), ΠΑΟΚ Σταυρού, Ήφαιστος Θέρμης, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Πανοράματος, Γ.Σ. Ηρακλής και Bebides 2000 (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Η διοργάνωση «Golden Cup», που έχει γίνει θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, με την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass